Уеб услугите на Амазон (AWS) и тяхната програма за кредити за НПО предоставя AWS промоционални кредити ("кредити") за облачни услуги на имащи право да се възползват от офертата НПО и читалища.

Тези кредити може да се използват като платежно средство за услугите на AWS както и за таксите за поддръжка. AWS е сигурна облачна услуга, която предоставя компютърна мощ, място за съхранение на данни, предоставяне на съдържание и други функционалности без да се налага организациите да инвеестират във физическа инфраструктура. Тези кредити не могат да се ползват за Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 регистрация и трансфер на домейни, както и за други директни такси за услуги.

За допълнителна информация, вижте Програма за кредити на Амазон за уеб услуги (Amazon Web Services Credits Program) за НПО FAQ и вижте как други НПО използват възможнстите на облачните услуги на Амазон AWS.

Допустимост и ограничения

Ако е допустима за такова дарение, организацията ви може да поиска грант на стойност $1,000 в AWS кредити, който може да се изиска веднъж в рамките на фискална година (1-ви юли до 30 юни.

Консултирайте се с Допустимост и ограничения стр. тук ще разберете дали организацията ви има право на участие в тази програма.

Записване за AWS Free Tier

В допълнение към програмата за кредити за уеб услуги на Амазон, AWS предлага и AWS Free Tier за всички нови клиенти на услугата за 12 месечен срок. AWS Free Tier е отделна оферта от програмата за кредити на Амазон (AWS) и позволява на нови клиенти да ползват някои от услугите на Амазон безплатно до определен лимит. AWS Free Tier е налична само за един AWS акаунт на организация.

AWS препоръчва на потенциалните ползватели на гранта да се запишат за AWS Free Tier преди да поискат тази оферта.

В повечето ситуации НПО-тата могат да използват както AWS кредит програмата за НПО, така и AWS Free Tier. Тази комбинация ще помогне на организациите да подобрят своята облачна инфраструктура, за да могат да поддържат уеб-страници и софтуер за набиране на средства, да съхраняват и анализират данни, както и да развиват нови системи.