DocuSign е компания, чиято мисия е да промени начина, по който работи светът, като упълномощи всеки да изпраща, подписва и одобрява документи по всяко време, на всяко място и на всяко устройство. Служителите на DocuSign признават, че възможността за влияние се простира далеч отвъд бизнеса за печалба. Служителите на DocuSign са също толкова устремени да обогатят общностите около тях, колкото и да трансформират бизнеса: Това е основата, върху която е изградена компанията и нишката, която свързва нейната култура и ценности.

DocuSign IMPACT е организирана около доброволчеството на служителите и предлага отстъпки в цените на продуктите за квалифицирани организации с нестопанска цел. DocuSign IMPACT поощрява доброволчеството на служителите с тридневен платен отпуск годишно за всеки служител, който доброволно се ангажира с нестопанска организация по свой избор. Чрез своите дарения и отстъпки на продукти DocuSign ще помогне на повече благотворителни организации да се възползват от водещите технологии в индустрията, така че светът да бъде положително повлиян от по-голяма част от техните ресурси.

Дарителската програма на DocuSign в TechSoup Bulgaria предоставя софтуер за електронно подписване и управление на транзакции за одобрени организации с нестопанска цел, благотворителни организации и публични библиотеки на територията на Съединените щати.

Можете да използвате DocuSign за подписване, изпращане и управление на документи. DocuSign заменя необходимостта от принтиране, изпращане по факс, сканиране и връщане на документи, като въвежда дигиталното им одобрение и подписване.

Условия за ползване и ограничения

Ако отговаря на условията, Вашата организация може да получи пет продукта от Стандартната версия и пет продукта от Бизнес професионалната версия за една фискална година (от 1 юли до 30 юни.

Прегледайте страницата с условия за ползване и ограничения за да прецените дали Вашата организация може да участва в тази програма.

За достъпа до отстъпки

Когато името на продукта включва "Достъп до отстъпки," офертата се състои от специални намалени цени за продукти или услуги. Това означава, че след като направите Вашата заявка и платите административната такса на TechSoup Bulgaria, ще плащате също и директно на партньора-спонсор за продукта или услугата. Можете да намерите конкретните намалени цени в описанието на всеки продукт. Тези тарифи са достъпни чрез TechSoup Bulgaria само за одобрени организации с нестопанска цел и библиотеки.

Линк за отстъпка за организации с бюджет над 1 милион долара

Ако годишният бюджет на Вашата организация надхвърля 1 милион долара, нямате право да получавате дарение от DocuSign. Но въпреки това можете да получите 30% отстъпка от годишните планове на DocuSign.Go to the DocuSign website to sign up.

  •