Получете услуги за отдалечен достъп до облак, сътрудничество и ИТ поддръжка за вашата организация с нестопанска цел, в обществена полза или читалище чрез TeamViewer за организации с нестопанска цел от ТехСуп България.

Може да използвате TeamViewer за да получавате дистанционен достъп до компютрите на вашата организация, когато сте далече от тях, да провеждате онлайн срещи и да получавате дистанционна ИТ подкрепа.

Допустимост и ограничения

TeamViewer предлага както дарени продукти, така и достъп до намалени цени в зависимост от годишния оперативен бюджет на вашата организация.

Консултирайте се с страница за допустимост и ограничения за да проверите дали организацията ви може да се възползва от тази оферта.

Относно достъпа до намалени цени

Когато в името на продукта се съдържа "Достъп до намалени цени," офертата се състои от специални цени с отстъпка за продукти или услуги. Това означава, че след като поискате и платите административната такса на ТехСуп България, вие също ще платите на партньора-донор директно за продукта или услугата. Можете да намерите конкретните намалени цени във всяко описание на продукта. Тези цени са достъпни само за допустими организации с нестопанска цел и читалища чрез ТехСуп България.