Veritas System Recovery 18

Veritas Medium.jpg
SKU: G-49699
Admin Fee: €108.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatform
Ограничения: Description: 

Описание:

Veritas System Recovery 18 е решение за архивиране и възстановяване, което използва технология за създаване на дискове за защита на сървърите. То прави снимки на цели твърди дискове, които могат да бъдат записани в почти всеки тип носители за съхранение или конвертирани във виртуални дискове. Когато е необходимо възстановяване, тези снимки (наречени точки за възстановяване) могат да бъдат възстановени или на същата хардуерна конфигурация или на други хардуерни настройки.

Това дарение предоставя един лиценз, който позволява на организацията да архивира произволен брой устройства. Изисква се само един лиценз за всяка организация.

 

Предимства за организации

Редовното архивиране на данни може да защити вашата организация от катастрофална загуба на данни. Ако имате опит с администриране на системата, можете да възстановите цялата система или отделни файлове и папки, ако сървърите са повредени и/или неизползваеми.

 

Основни характеристики:

Гъвкаво създаване на точка за възстановяване: Можете да създадете точки за възстановяване, ако е необходимо, или да ги планирате автоматично.

Възстановяване на отделни файлове: Ако само определени файлове трябва да бъдат възстановени, можете да прегледате точката за възстановяване, за да възстановите отделни файлове, съобщения от Exchange и документи на SharePoint.

Вторични архивни местоположения: Възстановяване на системата поддържа вторични резервни места, които често са от съществено значение, когато основните резервни копия на място са недостъпни или невъзстановими.

Възможности за съхранение в облак: System Recovery поддържа архиви и възстановяване директно на място за съхранение в облака, вкл. с Amazon S3 и Microsoft Azure (само за 64-битови операционни системи).

Безплатна конзола за управление

Решението за управление на възстановяване на системата е безплатно за всяка организация с валиден лиценз. Тя предоставя конзола с централизирано управление за организации, които администрират системата за възстановяване на няколко компютъра, разпределени на едно или повече места. Veritas го препоръчва за управление на 20 или повече сървъра. Трябва да бъде инсталиран на компютър, работещ под Windows Server.

 

Сравнение с Backup Exec

Този продукт е едно от двете приложения за архивиране на ниво предприятие Veritas. За сравнение на приложенията, предлагани чрез TechSoup, вижте ръководството за възстановяване на Veritas и продукти за архивиране.

 

NFR Версия

Версията на този продукт, достъпна чрез TechSoup, е версията "Не за препродажба" (NFR). Не можете да надстроите NFR продукти до нови версии. Ако търсите ново издание, ще трябва да поискате ново дарение чрез TechSoup. Освен това, NFR продуктите не включват помощ по телефона или добавки, все пак, има налична безплатна онлайн подкрепа на сайта на Veritas.

 

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на възстановяване и продукта не може да бъде заменян.

 

Получаване на продукта

Очаквайте два имейла. Когато TechSoup одобри вашата заявка за дарение, ние ще изпратим съобщение до вашата организация на посочения имейл адрес с предварителна информация за получаване на този продукт. Скоро партньорът ще изпрати имейл с информация, необходима за завършване на инсталацията.

Изисквания:

Виж System Recovery system requirements.

Printer-friendly version PDF version

Requirements: