Tableau Desktop и Tableau Prep Builder, 2-годишен абонамент

prod-tableau-logo_Medium.jpg
SKU: G-49565
Admin Fee: €64.00
Donor PartnerLanguageMediaPlatform
Ограничения: Description: 

Tableau Desktop и Tableau Prep Builder са софтуерни апликации за обработка на данни, анализ и визуализация. Работи се с интерфейс базиран на дърпане и поставяне, който позволява достъп до повечето видове бази данни и таблици и създаване и споделяне на интерактивни таблици и визуализации. Не е необходимо допълнително програмиране.

Това дарение ви дава двугодишен абонамент за Tableau Desktop и Tableau Prep Builder за един потребител. Този потребител може да използва програмата на максимум 2 устройства. Продукта престава да функционира след две години, освен ако абонамента не бъде подновен.

Предимства за организации

Можете да използвате Tableau Desktop и Tableau Prep Builder за:

 • Намаляване времето за правене на доклади и отчети
 • Комбинирате, оформяте и изчиствате вашите данни при подготовка за анализ
 • Автоматизирайте сходни задачи, като групиране на обекти, премахване на данни от дадени полета и задаване на изчисления
 • Да осигурите повече прозрачност за донорите си посредством интерактивни визуализации, които илюстрират вашия прогрес и постижения
 • Да анализирате различни тенденции, което ще ви позволи да сте по-ефективни в маркетинговите и фондонабирателни кампании
 • осъществяване на бързи и детайлни анализи като свързвате данни от множество разнообразни източници

 

Познания в областта на структуриране на данни са желателни, но не задължителни. Ако имате базови познания в създаване на таблици би трябвало да можете да се научите да работите с Tableau.

Основни параметри

 • Обработка на данни: Tableau може да приема данни от множество източници, да ги комбинира и да създава връзки и асоциации между тях.
 • Връзка с различни източници на данни. Tableau може да достига до източници на данни като: файлове в Excel и Salesforce, Access, както и бази данни на SQL.
 • Избор на визуализация: В зависимост от избраните данни, може да ги показвате на карти, или като колони, барове, области и т.н.
 • Табла: Може да създавате табла, които да показват няколко различни визуализации едновременно. Истории: Може да създавате сложни таблици, които съдържат последвателности от таблични данни, като по този начин да изградите цяла история. Потребителите на тези таблици кликват на навигационни точки, за да проследят цялата изтория в развитие.
 • Филтриране: Можете да поставите различни филтри за вашата визуализация, така че да се виждат само част от данните в определен момент.
 • Можете да споделяте работни файлове на Tableau с други ползватели на Tableau Desktop, като статични образи или PDF файлове посредством безплатната платформа Tableau Public.

Може да научите повече за програмата на Tableau's website, която включва gallery of example visualizations 

Поддръжка

Tableau осигурява поддръжка посредством online база данни, online обучение и пълен достъп до персонал по поддръжката.

Tableau предлага безплатни консултации за НПО на следния портал Tableau Service Corps.

Избирай внимателно!

Административната такса за този продукт не подлежи на възстанояване и продукта не може да бъде заменян.

Как да получим продукта? 

Когато TechSoup одобри вашата заявка ще получите съобщение на ел. поща на вашата организация с инструкции как да получите и активирате продукта.

Подробности за абонамента

Системни изисквания Вижте Tableau system requirements
Продължаване на абонамента след изтичане на срока от две години Можете да подновявате двугодишния си абонамент за продукта на всеки две години при изтичане на срока на абонамента през Техсуп. Tableau ще ви информира за изтичането на абонамента ви 30 дни преди неговото изтичане.
Позлатели на услугата Този абонамент е достъпен за организации ползващи понастоящем Tableau.
Превю на Tableau Desktop и Tableau Prep Builder Ако вече сте тествали софтуера на free trial за Tableau, или преди това сте сваляли програмата за безплатен пробен период, може да поискате този продукт, за да активирате вашата пробна версия.