Bitdefender Antivirus for Mac 1 user

Bitdefender AntiVirus for MAC 2018.png
SKU: G-48796
Admin Fee: €11.00
Donor PartnerLanguagePlatform
Description: 
                          
   

Bitdefender Antivirus for Mac  е софтуер за сигурност, който предпазва Мака от вируси, спам и други онлайн заплахи. Това дарение предлага абонамент за ползване на продукта на [един компютър] за една година. Абонаментът включва защита, актуализации и нови функции на продукта. Продуктът ще престанат да функционират изцяло след една година, освен ако абонаментът не бъде подновен.

Ползи за организации Може да използвате Bitdefender Antivirus за: Защита на данните на вашата организация от вируси, шпионски софтуер, троянски коне и всякакви видове вредни програми и бацили.Редуциране на административните разходи, като поддържате компютрите си винаги в добро състояние.

Основни възможностиФишинг защита: Фишинг е опит да се придобие чувствителна информация като потребителски имена и пароли на кредитни карти  (и понякога, косвено пари), често за злонамерени причини, от маскирани като надеждни лица в електронната комуникация. Софтуера анализира и блокира сайтове от където се поражда подобна заплаха.

Защита срещу зловреден софтуер за Mac и PC: антивируса за Mac също премахва зловреден софтуер, който заразява компютри с Windows, така че заразените файлове няма да бъдат прехвърлени.

Файл карантина: антивирусна за Mac веднага изолира инфектирани файлове преди да ги изследва в лабораторията на Bitdefender Antivirus.

Избирайте внимателноАдминистративната такса за този продукт не подлежи на възстановяване и продукта не може да се заменя с друг.

Получаване на продуктаКогато  TechSoup одобри вашата поръчка изпращаме съобщение до вашата организация по ел. поща с инструкции как да получите и активирате този продукт.