Bitdefender GravityZone Business Security, 50 Devices

busines security Bitdef.jpg
SKU: G-48806
Admin Fee: €186.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatform
Description: 

Bitdefender Security е софтуер, който предпазва мрежи от лаптопи, десктопи, сървъри и виртуални машини от вируси, спам и други онлайн заплахи. Защитата на мрежата се осъществява от централна конзола.

Това дарение е за едногодишен абонамент GravityZone Business Security за 50 устройства, от които съответно 15 може да са сървъри или машини на линукс. Продуктът ще престанат да функционират изцяло след една година, освен ако абонаментът е подновен.

Ползи за организации

Ако имате опит в управлението на мрежи, може да използвате Bitdefender GravityZone Business Security да редуцирате ресурс и средства и централно да управлявате компютърната мрежа на вашата организация.

Основни възможности

 • Конзола за управление: Конзолата или контролния център е осъществена като устройство работещо във виртуална среда. То осигурява пълна визуализация на общото състояние за защита на мрежата, поглед върху глобални заплахи за сигурността и контрол върху различните защитни функции. При активиране на продукта си избирате един от два типа конзола.
  • Облак: Донорът осигурява тази конзола в облака, а администраторът се връзва към нея посредством браузър.
  • На търговския обект: Вие ползвате конзолата като приложение работещо във виртуална среда в инфраструктурата на собствената си организация. Все пак използвайте тази опция само ако имате опит в работата с виртуални среди.
 • Антивирусни и анти шпионски софтуер: Вградените скенери за сигурност могат да открият и обезвредят вируси, шпионски софтуер, троянски коне и всякакви видове вредни програми , бацили и спам от всички крайни точки и сървъри.
 • Защита основана на поведение: Security for Endpoints блокира потенциални заплахи като анализира поведението на програмите или процесите във виртуална среда преди те да се осъществят. Дори на даден процес или програма да се разреши да започне то Security for Endpoints продължава анализа и ако се установят възможни заплахи следва прекратяване или блокиране, което позволява да се предотвратят и нерегистрирани вредители.
 • Desktop firewall (само за станции работещи под Windows): Тази функция блокира неауторизиран достъп при дистанционен достъп или ползване на несигурни мрежи. Настройките на системата включват блокиране в интернет и достъп посредством ИП адрес, приложение, порт или протокол, като по този начин предпазват от заплахи отвън и отвътреКонтрол на съдържанието.
 • Контролът на съдържанието (само за станции работещи под Windows): Контролът на съдържанието позволява на администраторите да дефинират опции за сканиране на трафика и да програмират достъпа до мрежата като блокират или позволяват определени категории сайтове или URLs. Те също така могат да конфигурират правилата за защита на данни и да дефинират разрешения за ползване на определени приложения.
 • Контрол на устройствата (само за станции и сървъри работещи под Windows): Тази опция позволява да се прилагат защитни правила за устройствата свързани към крайните точки. Това предотвратява изтичане на данни и заразяване с вируси от USB флашки, Bluetooth устройства, CD или DVD плейъри, външни дискове и т.н.

Няма допълнителни потребители

Po nainštalovaní tohto produktu do siete nemôžete pridať ďalších používateľov. Môžete požiadať o produkt s viacerými používateľmi a nainštalovať ho, ale nahradí produkt, ktorý ste predtým nainštalovali. Za predchádzajúci výrobok nebudete dostávať náhradu.

Počet používateľovPožadovaný produkt
1 to 10 Bitdefender GravityZone Business Security, 10 Users
11 to 25 Bitdefender GravityZone Business Security, 25 Users
26 to 50 Bitdefender GravityZone Business Security, 50 Users

Ak vaša organizácia vyžaduje viac ako 50 používateľov v jednej sieti, моля, свържете се директно с Bitdefender.

Съществуващи абонаменти

Настоящи абонати на GravityZone Business Security или Bitdefender Small Office Security може да използват това дарение да удължат абонамента си с още 1 година. Ползващите Small Office Security ще трябва да се ъпгрейдват до GravityZone, като след ъпгрейда само 15 от защитаваните устройства може да са сървъри или машини под линукс.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на връщане, а продуктът не може да бъде заменян. Моля уверете се, че сте поръчали абонамент, който обхваща всички лица, които ще ползват програмата във вашата организация.

Requirements: 
 • Запознайте се със системните изисквания на  GravityZone Business Security page.
 • Bitdefender не може да функционира заедно с други антивирусни програми. Ако решите да го използвате деинсталирайте другите си защити.