Autodesk Product Design Collection Абонамент 1 година

product-design-collection-badge-1024.jpg
SKU: G-50008
Admin Fee: €217.00
Donor PartnerLanguageMediaPlatformDescription: 

Autodesk® Product Design Collection е софтуер за създаване на 3D продуктов дизайн, визуализация, симулация и колаборативни дейности.Това дарение предоставя един година абонамент за Product Design за един потребител да инсталира и използва софтуера на един компютър, както и 25 GB на A360 облак съхранение. Това предложение съдържа AutoCAD®, Inventor®, и други приложения. Вижте пълния списък приложенияsoftware included with this collectionи кои от тях са съвместими с МакMac-compatible.Предимства за организации Ако имате опит в 2D и 3D продуктов дизайн, може да използвате продукта,за да проектирате в 3D или да обучавате колеги и партньори си.

Основни възможности

·    Инженеринг дизайн производителност: КолекциятаProduct Design включва 2D и 3D електрически компоненти, възможността за директно редактиране на геометрия и интерактивни уроци. ·    Споделяне на данни и документи:Колекцията включва инструменти за автоматизиране на проектна документация, поддръжка за DWG™ файлове, както и възможността да създавате интерактивни прегледи на продукти.·    Продуктова симулация и проверка на дизайна: Можете да изпълните анализи на продукти за намаляване на нуждата от физически прототипи и тестване на конфликтни ситуации.·    Визуализация: Можете да пресъздавате обекти в реално време и 3D, като по този начин ги представяте пред потенциални заинтересовани страни.

Поддръжка

Този продукт включва подобрен достъп до ресурси за техническа поддръжка, включително съвети по телефона от специалистите на Autodesk. Освен това за сметките на клиентите има специална поддръжка на Autodesk Account. Предлагат се и допълнителни обучителни ресурси и форуми чрез Autodesk Knowledge Network, иAutodesk YouTube Channel, Autodesk University, както иAutodesk Sustainability Workshop, иAutodesk Design Academy. Обучителният център Autodesk Authorized Training Center (ATC®)предлага платени курсове и сертификати.TechSoup също така поддържа страница с често задавани въпроси  FAQс полезна информация за сваляне, инсталиране, лицензиране и още.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на възстановяване. Също така продукта не може да бъде заменен с друг.

Получаване на продукта

Когато TechSoup одобри вашата заявка, ще получите съобщение по ел. поща с инструкции как да получите и активирате продукта.

  Подробности по абонамента

Системни изисквания ВижProduct Design Collection system requirements като кликнете върху линка System Requirements за всеки продукт. Всеки продукт от тази колекция е съвместим с Windows, а Fusion 360® е съвместим и с Mac OS X.
Лицензиране Това дарение позволява един потребител да свали и използва Product Design Collection докато абонамента е активен.
Продължаване на услугата след една година Можете да заявявате този продукт чрез TechSoup всяка година, за да получавате допълнителни едногодишни абонаменти. Изчакайте докато първоначалният ви абонамент има оставащи по-малко от 30 дни, преди да заявите отново продукта.
Настоящи абонаменти Организации, които са закупили продукт на Autodesk директно от компанията през последните три години трябва да изискат специално разрешение от Autodesk преди да поръчат продукта през TechSoup. За повече информация виж Autodesk FAQ .