Autodesk Media & Entertainment Collection Абонамент 1 година

media-entertainment-collection-badge-1024.jpg
SKU: G-50007
Admin Fee: €217.00
Donor PartnerLanguageMediaPlatformDescription: 

Autodesk® Media & Entertainment Collection е софтуер за 3D анимация и ефекти.Това дарение предоставя едногодишен абонамент за Media & Entertainment Collection за един потребител да инсталира и използва софтуера на един компютър, както и 25 GB от A360 облачно съхранение. Този набор от програми включва: Maya®, 3ds Max®, Mudbox®, и други приложения. За пълния списък приложения вижsoftware included with this collection.Предимства за организации Ако имате опит в 3D моделирането, извайването и редактиране на форми и движения, анимация от висок клас и визуални ефекти  може да използвате Media & Entertainment Collection за създаване на 3D развлекателно съдържание или да обучавате в тази дейност колеги и партньори.

Основни възможности

·    Създаване на анимации: Media & Entertainment Collection ви дава възможност да създавате образи, тълпи както и лицеви и други анимации.·    Моделиране и текстури: Софтуерът съдържа инструменти за създаване на образи и модели с високо детайлизирани текстури.·    Симулация и ефекти: Можете да пресъздавате реалистични движения на вашите анимационни герои, както и да създавате цели тълпи от хора и животни.·    Работни потоци: Може да задавате работни потоци и да задавате съответните инструменти според потребностите ви.

Поддръжка

Този продукт включва подобрен достъп до ресурси за техническа поддръжка, включително съвети по телефона от специалистите на Autodesk. Освен това за сметките на клиентите има специална поддръжка на Autodesk Account. Предлагат се и допълнителни обучителни ресурси и форуми чрез Autodesk Knowledge Network, иAutodesk YouTube Channel, Autodesk University, както иAutodesk Sustainability Workshop, иAutodesk Design Academy. Обучителният център Autodesk Authorized Training Center (ATC®)предлага платени курсове и сертификати.TechSoup също така поддържа страница с често задавани въпроси  FAQс полезна информация за сваляне, инсталиране, лицензиране и още. 

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на възстановяване. Също така продукта не може да бъде заменен с друг.

Получаване на продукта

Когато TechSoup одобри вашата заявка, ще получите съобщение по ел. поща с инструкции как да получите и активирате продукта..  Подробности по абонамента

Системни изисквания ВижMedia & Entertainment Collection system requirements като кликнете върху системните изисквания за всеки отделен продукт.
Лицензиране Това дарение позволява един потребител да свали и използва Media & Entertainment Collection докато абонамента е активен.
Продължаване на услугата след една година Можете да заявявате този продукт чрез TechSoup всяка година, за да получавате допълнителни едногодишни абонаменти. Изчакайте докато първоначалният ви абонамент има оставащи по-малко от 30 дни, преди да заявите отново продукта.
Настоящи абонаменти Организации, които са закупили продукт на Autodesk директно от компанията през последните три години трябва да изискат специално разрешение от Autodesk преди да поръчат продукта през TechSoup. За повече информация вижAutodesk FAQ .