Autodesk AutoCAD Абонамент 1 година

prod-autodesk-autocad-2019_Big.png
SKU: G-50000
Admin Fee: €173.00
Donor PartnerLanguageMediaPlatformDescription: 

Autodesk® AutoCAD®е софтуер за 2D и 3D проектиране и дизайн. Това дарение предоставя едногодишен абонамент за AutoCAD за един потребител да инсталира и използва софтуера на един компютър, както и 25 GB от A360 облачно съхранение. Предимства за организации Ако имате опит с CAD /компютърно подпомаган дизайн/, може да използвате AutoCAD за създаване на 2D и 3D дизайн и проектиране, както и да обучавате други в тези умения.

Основни възможности

  • Инструменти за дизайн: Може да създавате интерактивни текстури и карти, да генерирате 3D идеи и да анализирате връзките между повърхностите на различни обекти.
  • Споделяне на файлове и свързаност: AutoCAD дава възможност да получавате информация и отзиви за различни обекти от интернет и социалните медии, както и да синхронизирате файлове в A360, облачната услуга на Autodesk.
  • Персонализиране: AutoCAD включва и платформа за специализирани приложения и се интегрира с
  • Remote access: Уеб и мобилните приложения на AutoCAD ви позволяват да създавате, редактирате, преглеждате и споделяте CAD чертежи чрез браузъри и мобилни устройства.
  • Specialized toolsets: Този абонамент за AutoCAD включва следните специализирани набори от инструменти.
   • Architecture: Добавя функции за архитектурно проектиране, документация и графици, както и за автоматизиране на задачи за чертане.
   • Electrical: Добавя електрически характеристики на дизайна, за да ви помогне да създавате, модифицирате и документирате системите за електрически контрол.
   • Map 3D: Включва GIS топология, така че да можете да използвате и поддържате CAD и GIS данни за планиране, проектиране и управление на данни.
   • Mechanical: Добавя библиотека с части и инструменти, базирани на стандарти, които ви помагат да създавате, модифицирате и документирате механичните дизайни за производство.
   • MEP: Добавя функции, които ви помагат да проектирате и документирате MEP изграждащи системи в среда на AutoCAD.
   • Plant 3D: Добавя функции, които ви помагат да произвеждате P&ID и след това да ги интегрирате в модел за 3D дизайн на съоръжения.
   • Raster Design: Добавя инструменти растер-към-вектор, за да ви помогне да конвертирате растерни изображения в DWG обекти и да редактирате сканирани чертежи в позната среда на AutoCAD.

Autodesk Apps.Виж пълния списък features.

Поддръжка

Този продукт включва подобрен достъп до ресурси за техническа поддръжка, включително съвети по телефона от специалистите на Autodesk. Освен това за сметките на клиентите има специална поддръжка на Autodesk Account. Предлагат се и допълнителни обучителни ресурси и форуми чрез Autodesk Knowledge Network, и Autodesk YouTube Channel, Autodesk University, както и Autodesk Sustainability Workshop, и Autodesk Design Academy. Обучителният център Autodesk Authorized Training Center (ATC®)предлага платени курсове и сертификати. TechSoup също така поддържа страница с често задавани въпроси   FAQс полезна информация за сваляне, инсталиране, лицензиране и още.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на възстановяване. Също така продукта не може да бъде заменен с друг.

Получаване на продукта

Когато TechSoup одобри вашата заявка, ще получите съобщение по ел. поща с инструкции как да получите и активирате продукта. .  Подробности по абонамента

Системни изисквания Виж AutoCAD System Requirements.
Лицензиране Това дарение позволява един потребител да свали и използва AutoCAD докато абонамента е активен.
Продължаване на услугата след една година Можете да заявявате този продукт чрез TechSoup всяка година, за да получавате допълнителни едногодишни абонаменти. Изчакайте докато първоначалният ви абонамент има оставащи по-малко от 30 дни, преди да заявите отново продукта.
Настоящи абонаменти Организации, които са закупили продукт на Autodesk директно от компанията през последните три години трябва да изискат специално разрешение от Autodesk преди да поръчат продукта през TechSoup. За повече информация виж Autodesk FAQ .