Autodesk Fusion 360 Абонамент 1 година

fusion-360-2017-badge-1024px.jpg
SKU: G-49977
Admin Fee: €35.00
Donor PartnerLanguageMediaPlatformDescription: 

Autodesk® Fusion 360 е базиран на облак 3D CAD, CAM, и CAE софтуер за концептуален дизайн на модели със свободна форма, моделиране на твърди тела и споделяне с други сътрудници.Това дарение предоставя една година абонамент за Fusion 360  за един потребител да инсталира и използва софтуера на един компютър и 25 GB на облак място за съхранение.

Предимства за организации

Ако имате опит с софтуер – CAD, може да използвате Fusion 360 за симулация, дизайн и сътрудничество при създаване на дизайн с ваши колеги или с обучаеми.

Основни възможности

·    Интерактивен дизайн: Можете да създавате дизайни със свободна форма, твърдо параметрични или моделирани на око.·    Интегрирани симулатори: Fusion 360 ви позволява да тествате и валидирате вашите дизайнерски решения с подходящи инструменти за симулация.·    Дизайн: Можете да създавате проекти за машинни компоненти с 3D печат, работни потоци или работната област на CAM..·    Сътрудничество и управление: Fusion 360 позволява на екипа ви да си сътрудничат по проекти, посредством проследяване на промени и записване и споделяне в облака.Вижте пълния списък с възможности на софтуера наfeatures.

Поддръжка

Този продукт включва подобрен достъп до ресурси за техническа поддръжка, включително съвети по телефона от специалистите на Autodesk. Освен това за сметките на клиентите има специална поддръжка на Autodesk Account. Предлагат се и допълнителни обучителни ресурси и форуми чрез Autodesk Knowledge Network, иAutodesk YouTube Channel, Autodesk University, както иAutodesk Sustainability Workshop, иAutodesk Design Academy. Обучителният център Autodesk Authorized Training Center (ATC®)предлага платени курсове и сертификати.TechSoup също така поддържа страница с често задавани въпроси  FAQс полезна информация за сваляне, инсталиране, лицензиране и още.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на възстановяване. Също така продукта не може да бъде заменен с друг.

Получаване на продукта

Когато TechSoup одобри вашата заявка, ще получите съобщение по ел. поща с инструкции как да получите и активирате продукта. Подробности по абонамента

Системни изисквания ВижFusion 360 system requirements.
Лицензиране Това дарение позволява един потребител да свали и използва Fusion 360 докато абонамента е активен.
Продължаване на услугата след една година Можете да заявявате този продукт чрез TechSoup всяка година, за да получавате допълнителни едногодишни абонаменти. Изчакайте докато първоначалният ви абонамент има оставащи по-малко от 30 дни, преди да заявите отново продукта.
Настоящи абонаменти Организации, които са закупили продукт на Autodesk директно от компанията през последните три години трябва да изискат специално разрешение от Autodesk преди да поръчат продукта през TechSoup. За повече информация вижAutodesk FAQ .