Office for Mac

office mac.thumbnail.jpg
SKU: LS-41151
Admin Fee: €34.00
Description: 

Office за Mac е пакет от Microsoft Office продукти за Mac компютри. Office за Mac е напълно съвместим с Office за Windows and backward compatible with previous versions of Office for both platforms.

                   

Това дарение предоставя един лиценз за инсталиране на софтуера на едно устройство. Поискайте по един лиценз за този продукт за всеки компютър, на който ще го инсталирате. За конкретни подробности относно лицензирането вижте резюме на Volume Licensing Product Use Rights  (Права за използване на продуктите за издаване на обемни лицензи).

 

Кои версии на този софтуер са налични?

Можете да изберете да изтеглите актуалната или предишната версия на този софтуер. Можете да разберете коя версия е актуалната в документа Microsoft Title Groups. В допълнение можете да изтеглите софтуера на всеки език, който е на разположение.

 

Ползи за организациите

 

Можете да ползвате Office за Mac с цел:

· Увеличаване на производителността, като се даде възможност на потребителите на Mac да създават, споделят и редактират документи с колеги, използващи Office за Windows или Mac без конвертиране или превод

· Осигуряване на възможност за сътрудничество чрез използване на Outlook за изпращане на имейли и времево планиране в организация със смесено ползване на Windows и Mac.

 

Приложенията в този пакет

 

Пакетът включва следните приложения:

· Excel е приложение за електронни таблици с инструменти за анализ и визуализация на данни.

· Outlook е мениджър на време и информация, който интегрира имейли, календар, контакти и задачи.

· PowerPoint е графична програма за презентации с възможности за текстови ефекти, звук и анимация.

· Word е пълнофункционален софтуер за текстообработка.

· OneNote е приложение за взимане на бележки, което позволява споделяне на различни типове съдържание между членове на екипа.

 

Основни характеристики

 

· Съвместимост с Office за Windows: Всяко от включените приложения има по същество същите възможности като неговия Windows еквивалент.

· Панделка: Панделката на Office за Mac повишава използваемостта като обединява в един единствен, унифициран дизайн най-популярните инструменти за форматиране и създаване. Класическото меню и стандартната лента с инструменти за Mac също са на разположение.

• Уеб и мобилен достъп: С Office Online и безплатни приложения за мобилни устройства потребителите на отделни местоположения могат да са съавтори или да редактират един и същ файл едновременно. Те могат да използват всеки уеб браузър или мобилно устройство с iOS, Android или Windows.

· Складово пространство в облака: Офис приложенията се интегрират с OneDrive, OneDrive за Business и SharePoint, за да имате достъп до файловете си на различни устройства.

 

Вижте пълния списък на функциите на Office за Mac.

 

Получаване на продукта

Инсталирането на този продукт изисква от вас да изтеглите софтуера от Центъра за обемно лицензиране на Microsoft (ЦОЛМ) и да въведете лиценз код. Можете да изтеглите всяка налична версия или език за вашия продукт.

Лицензният ключ ви позволява да инсталирате продукта на толкова компютри, за колкото сте получили лицензи. Това количество е посочено в имейла, който получавате от TechSoup, след като заявите този продукт.

Очаквайте две електронни съобщения:

1.     Когато заявката ви за дарение бъде одобрена, TechSoup ще изпрати съобщение по ел. поща на адреса на вашата организация. Това съобщение ще потвърди броя на лицензите, заявени от вас, и ще даде информация за това, как да използвате ЦОЛМ след като Microsoft приеме лицензионното споразумение с вас. Уверете се, че електронният адрес на организацията, регистрирана в TechSoup, е актуален. Посетете Моят потребителски профил и проверете адреса в активния профил на вашата организация.

2.     Microsoft ще ви изпрати ел. съобщение, приветстващо вашата организация в ЦОЛМ. Този имейл ще потвърди, че Microsoft е приел лицензионното ви споразумение. След като получите имейла, ще можете да следвате стъпките в първия имейл, който сте получили от TechSoup, за да получите вашето дарение чрез ЦОЛМ.

Как да свалите продукта

 

В това ръководство можете да се запознаете с необходимите стъпки за получаване на продукти на Microsoft, поръчани от вас чрез TechSoup.

Осигуровка на софтуера

Съгласно Програмата за осигуровка на софтуера, имате право да инсталирате всяка нова версия на продуктите, включени в споразумението, в рамките на предвидения там времеви срок.

 

 

 

 

Requirements: 
  • See Office system requirements.
  • Microsoft installation technologies:
    • Office applications that are version 2019 or later must be installed using Microsoft Click-to-Run technology instead of the traditional Windows Installer (MSI) technology. Click-to-Run technology is the same technology that is used to install the Office applications that are included with Office 365 subscriptions.
    • You can't install multiple Office products on a computer if the products are the same version but use different installation technologies. In some cases, you also can't install two different versions of Click-to-Run applications on the same computer. For more information, see Microsoft Office support.