Office Standard

launchblogofficelogo_0.thumbnail.png
SKU: LS-48335
Admin Fee: €26.00
Description: 

Office Standard представлява интегриран набор от програми и услуги, предназначени да работят заедно с цел оптимизиране на информационната дейност.

Това дарение предоставя един лиценз за инсталиране на софтуера на едно устройство. Поискайте по един лиценз за всяко устройство, на което ще го инсталирате. За конкретни подробности относно лицензирането вижте резюме на Volume Licensing Product Use Rights  (Права за използване на продукти с обемно лицензиране).

 

Кои версии на този софтуер са налични?

 

Можете да изберете да изтеглите актуалната или предишната версия на този софтуер.На тази страница можете да видите коя е актуалната версия. В допълнение можете да изтеглите софтуера на всеки език, който е на разположение. 

 

 

Ползи за организациите

Можете да използвате приложенията в Office пакета с цел:

• Създаване, споделяне и редактиране на документи с колеги от други места

• Проследяване и маркиране на тенденции в данните

• Излъчване на документи и презентации на живо за аудитория чрез техните уеб браузъри.

 

Приложенията в този пакет

Пакетът Standard включва следните приложения:

  • Excel е приложение за електронни таблици с инструменти за анализ и визуализация на данни.
  • OneNote е приложение за вземане на бележки, което позволява споделяне на различни типове съдържание между членовете на екипа.
  • Outlook е времеви и информационен мениджър, който интегрира имейли, календар, контакти и задачи.
  • PowerPoint е графична програма за презентации с възможности за текстови ефекти, звук и анимация.
  • Publisher е програма за публикуване за настолни компютри, която позволява на хора с основни умения за оформление да създават голямо разнообразие от публикации.
  • Word е пълнофункционален софтуер за текстообработка.

 

Основни характеристики

  • Панделка: Офисната панделка подобрява използваемостта, като обединява в единствен, унифициран дизайн най-популярните инструменти за форматиране и създаване.
  • Уеб достъп и мобилен достъп: С Office Online и безплатните приложения за мобилни устройства потребителите от своите местоположения могат да съавторстват или редактират един и същ файл по едно и също време. Те могат да използват всеки уеб браузър или мобилно устройство с Windows, iOS или Android.
  • Съхранение в облака: Office приложенията се интегрират с OneDrive, OneDrive for Business и SharePoint, за да имате достъп до вашите файлове на различни устройства.
  • Поддръжка на множество файлови формати: Повечето Office приложения, включително Word и Excel, могат да съхраняват или експортират свободно файлове като PDF или XPS документи, без да изискват от потребителя да изтегля и инсталира добавки.

 

Важна информация относно обемното лицензиране

С Office пакети и приложения можете да избирате между два вида обемнолицензионни кодове за активиране на продукт: лицензионен код Key Management Service (KMS) или Multiple Activation Key (MAK). Организациите ще получат и двата вида кодове на уебсайта на Microsoft за издаване на обемни лицензи.

Microsoft предлага указания how to use a MAK or KMS key to activate volume editions of Office (как да използвате код MAK или KMS, за да активирате Office изданията за обем).

 

Получаване на продукта

Инсталирането на този продукт изисква от вас да изтеглите софтуера от Центъра за обемно лицензиране на Microsoft (ЦОЛМ) и да въведете лиценз код. Можете да изтеглите всяка налична версия или език за вашия продукт.

Лицензният ключ ви позволява да инсталирате продукта на толкова компютри, за колкото сте получили лицензи. Това количество е посочено в имейла, който получавате от TechSoup, след като заявите този продукт.

Очаквайте две електронни съобщения:

1.     Когато заявката ви за дарение бъде одобрена, TechSoup ще изпрати съобщение по ел. поща на адреса на вашата организация. Това съобщение ще потвърди броя на лицензите, заявени от вас, и ще даде информация за това, как да използвате ЦОЛМ след като Microsoft приеме лицензионното споразумение с вас. Уверете се, че електронният адрес, фигуриращ с акаунта на организацията ви в платформата на TechSoup България, е актуален.

2.     Microsoft ще ви изпрати ел. съобщение, приветстващо вашата организация в ЦОЛМ. Този имейл ще потвърди, че Microsoft е приел лицензионното ви споразумение. След като получите имейла, ще можете да следвате стъпките в първия имейл, който сте получили от TechSoup, за да получите вашето дарение чрез ЦОЛМ.

 

Как да свалите продукта

 

В това ръководство можете да се запознаете с необходимите стъпки за получаване на продукти на Microsoft, поръчани от вас чрез TechSoup.

 

Осигуровка на софтуера

Съгласно Програмата за осигуровка на софтуер, имате право да инсталирате всяка нова версия на продуктите, включени в споразумението, в рамките на предвидения там времеви срок.

 

 

 

Requirements: 

Изисквания:

Хардуер:

 

• 1-GHz (или повече) процесор с набор инструкции SSE2

• 1 GB или повече RAM за 32-битови системи; 2 GB RAM или повече за 64-битови системи

• 3 GB свободно място на твърдия диск

• 1024 x 576 пиксела (или повече) дисплей

Софтуер:


•    Windows Server 2008; Windows 7; Windows 8; Windows Server 2012
•    Internet Explorer 8/9/10; Firefox 10 или по-нов; Safari 5 или по-нов; Chrome 17 или по-нов

За някои функции или разширена функционалност вижте пълния списък на системните изисквания.