Adobe Acrobat Pro DC 1-Year Individual Membership - Access to Discounted Rates

prod-adobe-acrobat-pro-dc_Resized.png
SKU: G-50278
Admin Fee: €4.00
Donor PartnerMediaPlatform
Description: 

Adobe Acrobat Pro DC е приложение и облачна услуга за съхранение на данни за създаване, редактиране и споделяне на PDF файлове.

Тази оферта дава достъп до намалени цени за Acrobat Pro DC план индивидуален абонамент за един потребител. Ще получите отстъпка от 13% оттекущата цена за същия план на Adobe за първата година. Вижте Детаилни цени за услугата таблица и тази инфографика за повече информация.

Какво ще заплатите на Adobe

След като заявите теази оферта чрез Техсуп, ще плащате по директно Adobe всеки месец за първата година от абонамента.

Предимства за организации

Може да използвате този абонаментен план за

  • Създаване, редактиране и споделяне на PDF файлове от своя десктоп, мобилно устройство или онлайн
  • Спестете време и пари, като разрешите достъп до документи от отдалечени места и по всяко време с възможностите на електронния подпис на Adobe Document Cloud

Включени са всички приложения и услуги

Acrobat Pro DC plan включва приложенията и услугите изброени по-долу за Windows и Mac.

  • Adobe Acrobat Pro DC е софтуер за създаване, редактиране, подписване, изпращане и проследяване на PDF документи.
  • Облакът за съхранение на документи има 20 GB място за съхранение в допълнение към какъвто и да е обем за Cloud storage.

Acrobat Pro DC планът се интегрира с мобилните приложения на Adobe за работа в множество платформи и достъп, редакция и подписване на PDF документи. Виж пълен списък с функционалности и a сравнение с предишни версии на Acrobat Pro на страницата на Adobe.

Поддръжка

Adobe осигурява поддръжка по телефон, онлайн чат, форуми и инструкции за употреба като част от Acrobat Pro DC планът.

Избирай внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на възстанояване и продукта не може да бъде заменян.

Получаване на продукта

Когато TechSoup Bulgaria одобри вашата заявка ще получите съобщение на ел. поща на вашата организация с инструкции как да получите и активирате продукта.

Подробности по абонамента и цени за поддръжка

Моля вижте TechSoup's Adobe FAQ page за информация необявена в таблицата

Системни изисквания

Вижте Acrobat Pro DC системни изисквания.

Намалени цени

Това предложение дава достъп до отстъпка от 13% за текущите цени за първата година от нов абонамент за Acrobat Pro DC план. След като заявите желание да се възползвате от това предложение и платите административната такса на ТехСуп, ще трябва да заплатите директно на Adobe намалената такса. С това намаление ще плащате Adobe на месец вместо $14,99 за първата година. Този абонамент върви с едногодишен договор.

За всички следващи години се заплаща пълната цена на абонамента.

Лицензиране

Отстъпката за абонамента позволява един потребител да изтегли и използва Acrobat Pro DC, докато абонаментът му е активен. Тази оферта е само валидна, ако потребителят е служител или доброволец в организация в обществена полза.

Ако вие сте лицензиран потребител, може да инсталирате и използвате софтуера на втори компютър. Това може да е домашен компютър или преносим такъв и върви както под Windows така и под Mac ОС. Не можете обаче да използвате софтуеара едновременно и на двете устройства.

Продължаване на плана след една година

След като приключи първата година от абонамента, Adobe автоматично ще го поднови на стандартна цена освен ако не решите да се откажете.

Трансфер на абонамента

Индивидуалните абонаменти са свързани с е-мейл адреса на потребителя и със съответния Adobe ID. При индивидуален абонамент, вашата организация не може да промени индивидуалния Adobe ID или парола, така че обмислете внимателно на кой член от екипа ви да бъде направен абонамента. За повече информация за този продукт, вижте Дарителска програма на Adobe и ЧЗД.

Текущите абонати нямат право да се възползват от тази оферта

Офертата не се отнася за тези, които вече имат абонамент за Acrobat Pro DC, но организацията може да се възползва за други членове на екипа.

Клиенти с постоянен лиценз за Acrobat Pro desktop software имат право да се възползват от това предложение.

Прекратяване

Ако се откажете от абонамента през първите 14 дни, Adobe ще ви върне изцяло платената сума. Ако решите да прекратите абонамента след първите 14 дни, Adobe ще възстанови половината от дължимото по договора.

След като прекратите абонамента, Acrobat Pro DC ще преустанови услугата. Въпреки това ще продължите да имате достъп до безплатните придобивки за Document Cloud, вкл. 5 GB място за съхранение на данни в облака, както и някои услуги.

Изисква се плащане с кредитна карта или чрез PayPal

За да се абонирате е необходимо да въведете номер на кредитна, дебитна карта или сметка в PayPal.