Visio Standard (Discounted)

Visio.png
SKU: LS-50526
намалена цена: €176.00
Donor PartnerMediaPlatform
Description: 

Office 2019 Download and Installation Has Changed

Please note that all Office 2019 suites and individual applications, including Visio and Project, can no longer be downloaded directly through the VLSC. Beginning with Office 2019, all Office products available through volume licensing use Click-to-Run technology instead of the traditional Windows Installer technology. To download and install these products, IT administrators can use a special deployment tool from Microsoft.

If your organization has an IT administrator, you can provide them with Microsoft's instructions to download and install Office 2019 applications via the special deployment tool.

Visio Standard е софтуер за създаване на диаграми. Потребителите избират шаблон, плъзгат фигури към чертежа, свързват фигурите и добавят текст, когато е необходимо.

Това дарение предоставя един лиценз. За конкретни подробности относно лицензирането вижте резюме наVolume Licensing Product Use Rights (Права за използване на продуктите за издаване на обемни лицензи).

Това издание на Visio трябва да отговаря на нуждите на повечето организации. Visio стандарт добавя способността за създаване на специализирани ИТ и инженерни диаграми. Той също така позволява свързване на диаграми към източници на данни и възможността повече от един човек да работят върху една диаграма по едно и също време.

Кои версии на този софтуер са налични?

Можете да изберете да изтеглите актуалната или предишната версия на този софтуер. Можете да разберете коя версия е актуалната в документа Microsoft Title Groups. Освен това можете за изтеглите софтуера на всеки език, наличен в системата.

Ползи за организациите

Можете да използвате Visio, за да създавате динамични графики, организационни графики, оформления на офиси и др.

Основни характеристики

 • Темплейти: Темплейтите включват форми, използвани за създаване на определен тип диаграми, събрани в групи, наречени шаблони. Те също така могат да включват специални етикети, за да помогнат да се започне диаграмата. Visio включва темплейти за създаване на неща като:
  • Графики (организационни графики, диаграми и маркетингови графики)
  • Проектни графици (календари, времеви графици и графики на Gantt)
  • Карти (пътни и географски)
  • Диаграми за причинно-следствена връзка
  • Блокови диаграми
  • Основни мрежови диаграми
  • Основни оформления на офиси.
 • Теми и стилове: Можете да добавяте набор от цветове, шрифтове и ефекти към цяла диаграма с едно кликване с мишката. Всяка тема има няколко варианта. Освен това можете да прилагате стилове върху отделни форми, за да могат да изпъкнат. Ефектите включват и неща като сенки и блясъци.
 • Разговори по теми: Панел за коментари позволява коментарите на посетители да се показват в отделни теми.
 • Съхранение в облака: По подразбиране местоположението за записване на диаграми е SkyDrive на потребителя.

Важна информация за обемното лицензиране

С Visio организациите могат да избират между два вида обемнолицензионни кодове за активиране на продукт: лицензионен код Key Management Service (KMS) или код за множествено активиране Multiple Activation Key (MAK). Организациите ще получат и двата вида кодове на уебсайта на Microsoft за издаване на обемни лицензи.

Microsoft препоръчва активиране на KMS само за организации с поне 50 мрежови компютъра, които изискват активиране за Visio или изискват активиране за комбинация от Visio, Office и Project. Организации с по-малко от 50 компютъра, нуждаещи се от активиране, или организации с немрежови компютри, трябва да активират своите продукти посредством MAK.

Microsoft предлага и указания за софтуер относноhow to use a MAK or KMS key to activate volume editions of Office(как да се използва код MAK или KMS за активиране на Office изданията за обем), който е приложим и за Visio.

Получаване на продукта

Инсталирането на този продукт изисква от вас да изтеглите софтуера от Центъра за обемно лицензиране на Microsoft (ЦОЛМ) и да въведете лицензен ключ. Можете да изтеглите всяка налична версия или език за вашия продукт.

Лицензният ключ ви позволява да инсталирате продукта на толкова компютри, за колкото сте получили лицензи. Това количество е посочено в имейла, който получавате от TechSoup, след като заявите този продукт.

Очаквайте две електронни съобщения:

 1. Когато заявката ви за дарение бъде одобрена, TechSoup ще изпрати съобщение по ел. поща на адреса на вашата организация. Това съобщение ще потвърди броя на лицензите, заявени от вас, и ще даде информация за това, как да използвате ЦОЛМ след като Microsoft приеме лицензионното споразумение с вас. Уверете се, че електронният адрес на организацията, регистрирана в TechSoup, е актуален. Посетете Моят потребителски профил и проверете адреса в активния профил на вашата организация.
 2. Microsoft ще ви изпрати ел. съобщение, приветстващо вашата организация в ЦОЛМ. Този имейл ще потвърди, че Microsoft е приел лицензионното ви споразумение. След като получите имейла, ще можете да следвате стъпките в първия имейл, който сте получили от TechSoup, за да получите вашето дарение чрез ЦОЛМ.
 3. Осигуровка на софтуера

СъгласноПрограмата за осигуровка на софтуера, имате право да инсталирате всяка нова версия на продуктите, включени в споразумението, в рамките на предвидения там времеви срок.

Requirements: 

Системни Изисквания

 • Не съвместим с приложенията за Office 365: Този софтуер не може да се инсталира на същото устройство на което има инсталирани приложения на Office 365 получени при абонамент за Office 365. Необходимо е преди да започнвте да използвате този продукт да деинсталирате всякакви такива приложения. Приложенията на Office 365 използват технологията click-to-run която е несъвместима със софтуеар получен от ЦОЛМ.
 • Вижте Office system requirements.