Zoom Meetings 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
SKU: G-50708
Admin Fee: €49.00
Ограничения: Description: 

Срещите в Zoom съчетават видео и аудио конференции, опростени онлайн събрания и възможност за групови съобщения в една платформа. Zoom срещите могат да се провеждат на мобилни и настолни устройства, както и в хардуерно оборудвани конферентни зали.

Тази оферта осигурява достъп до 50% отстъпка за едногодишен абонамент за Zoom срещи про или бизнес план и определени добавки за до 99 лиценза. След като заявите тази оферта и платите административната такса на TechSoup България, ще платите и на Zoom директно намаления наполовина абонамент. Сумата, която ще платите към Zoom, зависи от вида на абонамента, броя на лицензите и всички добавки, които изберете. Вижте раздела "Подробности и цени на услуги" по-долу за повече информация.

Ползи за организациите

Може да използвате Zoom Срещи за:

 • Свързване на местни и отдалечени членове на екипите в онлайн срещи, които са достъпни от всеки компютър или мобилно устройство
 • Провеждане на презентации или обучения с партньори, донори, доброволци и служители

Основни Характеристики

 • Висококачествено видео и аудио: Може да стриймвате видео с до 720p.
 • Споделяне на екран: Всеки участник може да сподели екрана с групата. Хостът може да избере да позволи на няколко участници да споделят екраните си едновременно. Можете да анотирате споделени екрани.
 • Запис: Можете да записвате събрания в MP4 (видео), M4A (аудио) и текстови (чат) формати. Можете да ги запишете локално или срещу допълнително заплащане за повече от 1 ГБ, на Zoom Cloud.
 • Мобилни характеристики: Можете да планирате, стартирате, присъединявате и споделяте екрани с мобилни устройства.
 • Планиране/насрочване на среши от Outlook и Chrome: С безплатните добавки можете да планирате срещи директно от Календар на Outlook или Google Календар.

Научете повече на Zoom's website.

Поддръжка

Zoom клиентите имат достъп 24/7/365 до онлайн центъра за поддръжка. Поддръжката по имейл, чат или телефон също са достъпни в зависимост от абонаментния план.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на възстановяване и продукта не може да се заменя за друг.

Получаване на продукта

Когато TechSoup България одобри вашата заявка, ние ще изпратим съобщение до имейл адреса на вашата организация с инструкции за получаване и активиране на този продукт.

Цени за услугите

Системни изисквания Виж системните изисквания на Zoom Meetings:
Start Date Вашият едногодишен абонамент започва от датата, на която е одобрена заявката за продукт, а не от датата на създаване и настройване на акаунта.

Препоръчваме ви да настроите и активирате вашия абонамент, веднага след като заявката ви бъде одобрена и получите имейл с насоки за активация.
Намалени цени Тази оферта осигурява достъп до 50% отстъпка за едногодишен абонамент за Zoom миитингс про или бизнес план и определени добавки за до 99 лиценза. След като заявите тази оферта и платите административната такса на TechSoup България, ще трябва да платите и на Zoom директно за намаления абонамент. Сумата, която ще платите към Zoom, зависи от вида на абонамента, броя на лицензите и всички добавки, които изберете.

Тази отстъпка не може да се комбинира с други оферти.
Add-ons and Options Можете да закупите следните добавки и допълнителни опции с 50 процента отстъпка.
 • Zoom стаи
 • Zoom Конферентни стаи
 • Zoom Видео Уебинари
 • Големи срещи
Можете да добавите тези услуги по всяко време в годината на абонамента, за да получите 50 процента отстъпка. Годишните такси ще бъдат начислявани за части от годината.
Изисква се договор за една година Трябва да се съгласите да заплатите предварително за едногодишен договор за обслужване като сумата не подлежи на възстанвяване. Вижте Условията за ползване на Zoom.
Изключете автоматичното подновяване, за да си спестите средства Всички Zoom абонаменти са настроени да се подновяват автоматично след една година на пълна цена. За да запазите отстъпката си, изключете тази настройка и се обърнете към TechSoup България в годината преди изтичането на абонамента си, за да поискате тази оферта отново.
Продължаване на услугата след една година За да продължите да получавате отстъпката си за Zoom Meetings след първоначалната година на вашия абонамент, трябва да потвърдите отново допустимостта си, като поискате тази оферта отново всяка година.

Ако не поискате тази оферта навреме или вече не отговаряте на условията, Zoom ще преобразува вашия абонамент в пълната продажна цена.
Съществуващи Абонаменти Можете да заявите тази оферта, ако вече имате платен абонамент за Zoom, но ще трябва да създадете нов акаунт за мащабиране с различен имейл адрес. Не можете да подновите съществуващ абонамент за Zoom с тази оферта.
Преглед на Zoom Meetings Zoom предлага пълнофункционален Основен план/Basic Plan безплатно с неограничен брой срещи. Tози план /Basic Plan/ има 40-минутен лимит за срещите с повече от трима участници.
Изисква се кредитна карта или PayPal Zoom изисква номер на валидна кредитна карта или сметка в PayPal за да платите за услугата с намалението.