Zoom Meetings Pro Plan Bundle, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
SKU: G-50708
Admin Fee: €56.00
Ограничения: Description: 

Вашата организация ще се възползва най-много от тази оферта, ако имате нужда от поне двама хоста или ако искате да използвате добавки. Вижте раздела Детайли и разходи за услуги за повече информация.

Zoom Meetings Pro Plan съчетава видео и аудио конференции, обикновени онлайн срещи, както и групови съобщения в една платформа. Срещите със Zoom могат да се провеждат както от мобилни телефони, така и от таблети и десктопи, както и в съответно оборудвани конферентни зали. Една среща има един домакин и до 100 участници. Всички участници могат да се включат във видео чата. Допълнителни добавки може да увеличат броя на участниците както и да предоставят допълнителни аксесоари и инструменти. Тези добавки може да се закупуват по всяко време на абонаментния план.

Това предложение предоставя достъп до ценова отстъпка от 50 процента за едногодишен абонамент за нови абонати за до девет домакина. След като заявите желание да се възползвате от офертата и платите админ. такса на ТехСуп, трябва да платите и по $74.95 на Zoom за всеки домакин на база този абонамент. Може всяка година да заплащате административна такса на ТехСуп, за да се възползвате от 50% намаление. Добавките също са с 50 процента намаление, за повече подробности разгледайте Подробна информация за плащания за услугата в табличен вид тук е представена цялата информация за цените.

Ако са ви необходими повече от девет домакина, поръчайте подобни на този.

Предимства за организации

Може да използвате Zoom Meetings за

 • Свързване на местни и отдалечени членове на екипа
 • Онлайн срещи с колеги, партньори, дарители, доброволци и други заинтересовани страни
 • Обучение на служители или бенефициенти

Основни характеристики

 • Висококачествено видео и аудио: Може да излъчвате видео с до 720p.
 • Споделяне на екран: Всеки участник може да сподели екрана си с групата. Домакинът може да реши да позволи на повечето участници да споделят екраните си едновременно. Може съвместно да се анотират споделените екрани.
 • Запис: Можете да записванте срещите във формат MP4 (видео), M4A (аудио) както и текстови (чат) формати. Може да ги запазите на локален носител или при заплащане за повече от 1 GB, на облака на Zoom.
 • Мобилност: Можете да планирате, започвате, присъединявате и споделяте екрани и срещи по мобилни устройства.
 • Насроване на срещи от браузъри Outlook и Chrome: С безплатни допълнения, можете да насрочвате срещи директно от Outlook календар или Google календар.
 • Опционални допълнения:
  • Zoom видео уебинари: До 50 участници с възможност за гласуване, практически сесии и още
  • Zoom стаи: софтуер за провеждане и управление на уебинари и Zoom срещи в конферентни зали които са снабдени с съответния хардуер
  • Zoom H.323/SIP Конектор: Софтуер за провеждане на Zoom срещи в конферентни стаи, оборудвани с екипировка отговаряща на H.323 или SIP стандартите
  • Големи срещи: До 500 участника

Научете повече на уеб страницата на Zoom.

Support

Поддръжката, която Zoom предлага на своите клиенти включва 24/7/365 помощ по имейл и чат, обучения по заявка, както и подробни обучителни материали и инструкции.

Детайли и разходи за услуги

Системни изисквания

Вижте Zoom Meetings системни изисквания:

Начална дата

Едногодишният ви абонамент започва да тече от датата на одобрение на заявката ви, а не от датата на създаване на акаунта.

Препоръчваме ви да настроите вашият абонамент за Zoom веднага след като заяваката ви бъде одобрена.

Намалени цени

Тази оферта предлага достъп до отстъпка от 50 процента за цената на едногодишен абонамент Цени на продукти на Zoom. Можете да закупите абонаменти за до девет домакина. След като напраите заявка и платите административна такса на TechSoup, ще трябва и да заплатите на Zoom по $74.95 за всеки домакин на намаления абонамент.

Намаленият абонамент позволява на всеки лицензиран домакин да проведе неограничен брой онлайн срещи за една година. Всяка среща може да се посети от максимум 100 участника.

Намалени цени за Допълнителни услуги

Тази оферта предлага достъп до 50 % отстъпки за допълнителни услуги и продукти към настоящите цени на Zoom. Може да заявите тези допълнителни услуги и продукти по всяко време от абонаментната година. Цените които ще заплатите ще бъдат пропорционални на оставащото време от абонамента. Ще заплатите на Zoom следните тарифи.

 • Zoom Видео уебинари (годишно):
  • 100 участници: $200 за домакин
  • 500 участници: $700 за домакин
  • 1,000 участници: $1,700 за домакин
  • 3,000 участници: $4,950 за домакин
  • 5,000 участници: $12,450 за домакин
  • 10,000 участници: $32,450 за домакин
 • Zoom Rooms (годишно): $249.50 за стая
 • Zoom H.323/SIP Конектор (годишно): $249.50 за порт
  • 500 участници: $300 на домакин
Необходим е договор за едногодишна предплатена услуга Трябва да сте съгласни да заплатите на Zoom предварително за една година, по договор за предлагана услуга без право на връщане на парите. Вижте Условия за предлагане на услуги от Zoom.
Продължаване на договора за услугата след една година

Трябва да заявявате този продукт всяка година и да заплащате административна такса, за да препотвърдите правото си на 50 процента отстъпка от редовната цена. Ако не потвърдите правото си на тази отстъпка преди абонамента ви да изтече, вие ще загубите това право и Zoom ще ви таксува с пълната търговска цена за абонамента.

Zoom ще ви подсети с и-мейл преди абонаментът ви да изтече. Когато получите това съобщение, трябва да заявите продукта через платформата на ТехСуп България, за да потвърдите правото си на отстъпка, след което следвайки инструкциите от съобщението на Zoom да подновите абонамента си.

Вече абонирани за услугите на Zoom нямат право на преференциалните условия Може да се възползвате от офертата само ако не сте вече абонат на Zoom и не сте платили такса.
Преглед и запознаване с услугите на Zoom Zoom предлага пробна среща Basic Plan съвсем безплатно със всички функции включени в т. нар. Базистен план - Basic Plan с 40 минутен лимит за срещи с от 3 участника нагоре.
Изисква се кредитна карта Zoom изисква валидна кредитна карта за заплащане на услугата.