Zoom Meetings Business Plan Bundle, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
SKU: G-50710
Admin Fee: €165.00
Ограничения: Description: 

Вашата организация ще се възползва най-много от тази оферта, ако имате нужда от поне двама хоста или ако искате да използвате добавки. Вижте раздела Детайли и разходи за услуги за повече информация.

Zoom Meetings Business планът съчетава видео и аудио конферентни връзки, прости онлайн срещи и групово изпращане на съобщения в една платформа. Zoom срещите могат да се осъществяват както от стационарни десктоп устройства, така и от мобилни такива. Една среща може да има един домакин и до 300 участника. Всички участници могат да бъдат на видео режим. Опционалните добавки се използват за по-големи срещи, стая конектор софтуер и инструменти за уебинари. Те могат да бъдат добавени по всяко време от абонаментната година.

Тази оферта предоставя достъп до 50 процента отстъпка за една година абонамент за нови абонати за до 10 домакина. След като заявите желание да се възползвате от офертата и заплатите на ТехСуп административна такса, ще трябва да платите и самата преференциална цена от $999.50 за абонамента с отстъпка. Можете да добавите повече домакини, до общо 49, за $99,95 всеки. Може всяка година да заплащате административна такса на ТехСуп, за да се възползвате от 50% намаление. Добавките също са сконтирани при 50 % от цената на плана за услугата. Вижте Подробности за цената и услугата за повече информация.

Предимства за организации

Можете да използвате Zoom срещи за

 • Връзка между членове на екипа намиращи се на различни места
 • Срещи с колеги, донори, партньори, доброволци и други заитересовани страни
 • Обучение на служители или групи от общността, за която работите

Основни възможности

 • Брандиране: Можете да брандирате срещи, страници, имейли и URL адреси.
 • Висококачествено видео и аудио: Можете да излъчвате видео с до 720 пиксела.
 • Споделяне на екран: Всеки участник може да споделя екрана си с групата. Домакинът може да избере да разреши множество участници да споделят своите екрани едновременно. Можете също така съвместно да анотирате споделените екрани.
 • Recording: Можете да записвате срещи във формат MP4 (видео), M4A (аудио)и текст (чат) формат. Можете да ги записвате на ваше устройство или срещу допълнително заплащане за повече от 1 GB, на облака на Zoom.
 • Планиране на срещи от Outlook и Chrome: С безплатни добавки, можете да планирате срещи директно от календара в Outlook както и от Google календар.
 • Опционални добавки:
  • Zoom видео уебинари: До 50 участника с възможности за гласуване, практически сесии и други
  • Zoom стаи: Софтуер за провеждане и управление на Zoom срещи в конферентни зали, които са оборудвани със съответния харуеар
  • Zoom H.323/SIP конектор: Софтуер за провеждане и управление на Zoom срещи в конферентни зали, които са оборудвани със съответния харуеар покриващ H.323 или SIP стандарти
  • Големи срещи: До 500 участници

Научете повече на уеб страницата на Zoom.

Поддръжка

Поддръжката, която Zoom предлага на своите клиенти включва 24/7/365 помощ по имейл и чат, обучения по заявка, както и подробни обучителни материали и инструкции.

Детайли и разходи за услуги

Системни изисквания

Вижте Zoom срещи системни изисквания:

Начална дата

Едногодишният ви абонамент започва да тече от датата на одобрение на заявката ви, а не от датата на създаване на акаунта.

Препоръчваме ви да настроите вашият абонамент за Zoom веднага след като заяваката ви бъде одобрена.

Намалени цени

Тази оферта предлага достъп до 50 процента отстъпка за едногодишен абонамент за 10 домакина на Цени на Zoom. След като заявите тази оферта и платите на TechSoup административна такса, ще трябва също така да платите на Zoom $999.50 намалена цена за абонамента.

Можете да добавяте още домакини, общо до 49, срещу $99.95 за всеки.

Намаленият абонамент позволява на всеки лицензиран домакин да проведе неограничен брой онлайн срещи за една година. Всяка среща може да се посети от максимум 300 участника.

Намалаени цени за допълнителни услуги

Тази оферта предлага достъп до 50 % отстъпки за допълнителни услуги и продукти към настоящите цени на Zoom. Може да заявите тези допълнителни услуги и продукти по всяко време от абонаментната година. Цените които ще заплатите ще бъдат пропорционални на оставащото време от абонамента. Ще заплатите на Zoom следните тарифи.

 • Zoom видео уебинари (за година):
  • 100 участници: $200 на домакин
  • 500 участници: $700 на домакин
  • 1,000 участници: $1,700 на домакин
  • 3,000 участници: $4,950 на домакин
  • 5,000 участници: $12,450 на домакин
  • 10,000 участници: $32,450 на домакин
 • Zoom стаи (за година): $249.50 на стая
 • Zoom H.323/SIP Конектор (за година): $249.50 на порт
 • Големи срещи (за година):
  • 500 участници: $300 на домакин
Необходим е договор за едногодишна предплатена услуга Трябва да сте съгласни да заплатите на Zoom предварително за една година, по договор за предлагана услуга без право на връщане на парите. Вижте Условия за предоставяне на услугата от Zoom.
Продължаване на услугата след една година

Трябва да заявявате този продукт всяка година и да заплащате административна такса, за да препотвърдите правото си на 50 процента отстъпка от редовната цена. Ако не потвърдите правото си на тази отстъпка преди абонамента ви да изтече, вие ще загубите това право и Zoom ще ви таксува с пълната търговска цена за абонамента.

Zoom ще ви подсети с и-мейл преди абонаментът ви да изтече. Когато получите това съобщение, трябва да заявите продукта через платформата на ТехСуп България, за да потвърдите правото си на отстъпка, след което следвайки инструкциите от съобщението на Zoom да подновите абонамента си.

Вече абонирани за услугите на Zoom нямат право на преференциалните условия Може да се възползвате от офертата само ако не сте вече абонат на Zoom и не сте платили такса.
Преглед и запознаване с услугите на Zoom Zoom предлага проба на услугите по плана в цялата им гама Основен план безплатно с неограничен брой срещи. Основния план включва 40-минути такъв пробен безплатен период за срещи с над трима участници.
Изисква се кредитна карта Zoom изисква валидна кредитна карта, с която да платите намалената цена за услугата.