Box Starter Edition, 10 User Licenses

new logo box _ resized for france website.png
SKU: G-49323
Admin Fee: €73.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatform
Ограничения: Description: 

Box Starter Edition е онлайн услуга за споделяне на файлове, управление на съдържанието и съвместна работа за малки групи от до 10 души.

Това дарение осигурява 10 постоянни потребителски лиценза за Box Starter Edition. Лицензите нямат времеви срок и не е нужно да се подновяват. Вижте раздела Информация за абонамента за подробности относно самия абонамент.

Ползи за организациите

Можете да използвате Box, за да

  • подобрите съвместната работа, позволявайки на потребителите да имат достъп, да споделят и преглеждат чувствителна във времето информация в облака в реално време от всяко устройство, а не чрез традиционни приложения за прехвърляне на файлове и вътрешни сървъри
  • Управлявате програмите по-ефективно чрез консолидиране на всички файлове в една платформа, която позволява съвместна работа и споделяне на файлове както с колеги от екипа, така и с външни заинтересовани страни
  • Оптимизирате начина на финансиране и развитието на партньорства, ако работите във фондация, чрез създаване с помощта на Box на процедура за подаване и одобряване на проектни предложения
  • Управлявате географски разпръснати екип и бенефициенти чрез създаване на структури от папки със съдържание, специфично за регионалните офиси

Научете как други организации използват Box.

Основни характеристики

  • Споделяне на файлове: Споделяне и получаване на достъп до вашите файлове от всяко място и от всяко устройство без помощта на VPN. В допълнение към уеб приложението Box, достъпно чрез всяка платформа, Box предлага мобилни приложения за iOS, Android, Windows и BlackBerry.
  • Синхронизиране на работния плот: Всичките ви файлове могат да се синхронизират сигурно и автоматично между работния ви плот и вашите онлайн папки с Box приложения за Windows и Mac.
  • Съвместна работа: Box складира в хронология различните версии на документи, осигурява актуализации в реално време, известия по имейл, коментари и задачи.
  • Сигурност:Можете да конфигурирате разрешения и привилегии за всички типове потребители, за ограничаване на техния достъп. Данните, съхранявани в Box, са защитени с SSL, 256-битово AES криптиране и отговарят на сертификациите както на ЕС, така и на швейцарската Safe Harbor.
  • Интегриране на софтуер:Box се интегрира с повече от 1500 приложения .

Повече информация ще намерите на Box.com.

Съдействие

p>Box предлага съдействие по телефона и онлайн. Box предлага и безплатна поддръжка за настройване и оптимизиране на вашия Box акаунт чрез Box.org Виртуални доброволци.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не се възстановява и продуктът не може да бъде заменян.

Получаване на продукта

Когато ТехСуп България одобри вашето искане за дарение, ние ще изпратим съобщение до имейл адреса на вашата организация с инструкции за получаване и активиране на този продукт.

Изисквания относно системата Уеб браузър и връзка с интернет
Ограничения при съхранение 100 GB общо място за съхранение; максимален размер на файла от 2 GB.
Безсрочни лицензи Това дарение осигурява 10 безсрочни лиценза. Те не изтичат и нямат нужда от подновяване.
Настоящите абонати са недопустими Можете да поръчате това дарение, само ако все още нямате платен абонамент за Box.
Предварителен преглед на Box Можете да опитате Box, като се регистрирате с безплатен профил в Box Personal Edition. Ако ще се възползвате от тази оферта, ще трябва да създадете профил за начинаещи в Box, като посочите различен имейл адрес от този, използван за създаване на личния ви профил.