Asana Premium or Business, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

Product-logo-asana-60px.png
SKU: G-51071
Admin Fee: €63.00
Donor PartnerMediaPlatform
Ограничения: 
Description: 

Asana е онлайн софтуер за управление на съвместна работа, който подпомага екипите да координират и управляват своята дейност. Asana Премиум е за екипи. Asana Бизнес е за организации, които желаят да следят, управляват и стандартизират работата във всичките си екипи. С всеки от тези планове екипите могат да си сътрудничат от всяко място с помощта на уеб и мобилното приложения на Asana.

Тази оферта осигурява достъп до 50% отстъпка при годишен абонамент за Asana Премиум или Asana Бизнес за един екип. След като заявите тази оферта чрез Техсуп България, ще платите директно на Asana за абонамента. Имате право да заявите този продукт от Техсуп България само веднъж годишно. За повече информация вижте раздела Детайли и разходи за услугата.

Ползи за организациите

Можете да използвате Asana, за да:

  • Направите отговорностите и следващите стъпки ясни за всички
  • Знаете как напредва работата, без да се налага да я следите
  • Мащабирате безопасно и с гаранция, че всеки има достъп до точната информация, и с контрол върху това кой до какво има достъп
  • Създавате рутинни процеси за повтарящи се дейности.

Основни опции

  • Множество изгледи: Можете да преглеждате проекти като списъци, табла, календари и графици. Използвайте задачи с определени срокове, на кого точно са възложени и описания, за да сте сигурни, че всеки служител знае кой какво прави и в какви срокове.
  • Персонализирани полета: С добавянето на полета към всеки проект можете да проследите най-важните точки в конкретния проект.
  • Шаблони: Можете да добавяте нови проекти, като използвате шаблоните, които се доставят с курирани персонализирани полета и които ще Ви помогнат да проследявате необходимата информация.
  • Разширено търсене: Можете да персонализирате филтрите за търсене и да създавате и запазвате персонализирани изгледи в проектите, хората, изпълняващи задачи, крайните срокове и др.
  • Подчиненост: Можете да управлявате сложни работни потоци, като маркирате дадена задача докато чакате друга, за да знаете кога работата по нея ще започне.
  • Контрол на данните: Можете да контролирате това, което споделяте, така че правилните хора да имат достъп до необходимата информация. Можете да правите само коментари по проектите, за да избегнете нежелани редакции.

Вижте сравнение на функциите на Премиум и Бизнес продуктите на страницата за ценообразуване на Asana.

Поддръжка

Потребителите на Asana Премиум и Asana Бизнес имат достъп до образователни и педагогични ресурси и получават приоритетна поддръжка при контакт с отдела по поддръжка на Asana.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не се възстановява и продуктът не може да бъде заменен.

Получаване на този продукт

Когато Техсуп България одобри заявката Ви за дарение, ще изпратим съобщение до имейла на Вашата организация с инструкции за получаване и активиране на този продукт.

Подробности и разходи за услуги

Изисквания към системата Уеб браузър и интернет връзка
Намалени цени Тази оферта осигурява достъп до 50% отстъпка при едногодишен абонамент за Asana Премиум или Asana Бизнес за един екип при сегашните цени на Asana. След като заявите тази оферта и заплатите административната такса на Техсуп България, ще заплатите директно на Asana за избрания от Вас план.
Всеки план включва минимум 2 и максимум 1000 потребители. Можете да добавяте потребители, когато е необходимо и на по-късен етап. Ще продължите да получавате отстъпка за всички Ваши потребители, които добавяте до максимум 1000 души.
Необходим е договор за услуга Трябва да приемете едногодишния договор за услуга на Asana.
Настоящи абонати Ако вече имате безплатен пробен акаунт в Asana или платен акаунт, можете да надстроите или подновите абонамента си чрез тази оферта. Можете да изберете да надстроите всички членове във Вашето работно пространство или организация, или само членовете на един от Вашите екипи.
Продължаване на услугата след изтичането на една година Можете да подновите абонамента си, като поискате друг продукт чрез Техсуп България всяка година преди изтичането на абонамента Ви.
Преглед на Asana Asana предлага безплатен пробен период на своя уебсайт.
Изисква се кредитна карта или PayPal акаунт Необходима е кредитна карта или PayPal акаунт, за да платите за намалените цени на уебсайта на Asana.