Norton Security Deluxe 1-Year Subscription

NortonLifeLock-Vertical-Light_ Resized.png
SKU: G-51518
Admin Fee: €11.00
SolutionDonor PartnerLanguageMedia
Description: 

Norton Security предпазва компютри, таблети и смартфони срещу най-новите онлайн заплахи и също така включва инструменти за настройка на системи. Той върши по-голямата част от работата си във фонов режим, като консумира малко системни ресурси и изисква малко взаимодействие с потребителя.

 

Това дарение осигурява 20 абонамента за потребителите да използват продукта на до 100 устройства за една година. Абонаментът включва актуализации на защитата и нови функции на продукта. Продуктът ще престане да функционира напълно след една година, освен ако абонаментът се поднови. Организации, нуждаещи се от защита за повече от един потребител, трябва да се ориентират към ползване на продукт или на Bitdefender Internet Security, или на Bitdefender GravityZone.

 

Ползи за организациите

 

Можете за ползвате Norton Security с цел:

·         Защита на данните на вашата организация от вируси, шпионски софтуер, зловреден софтуер и други заплахи;

·         Намаляване на разходите за администриране на системата чрез поддържане на гладкото функциониране на вашите компютри;

·         Предотвратяване на неканени връзки с компютри и други устройства, така че те да не могат да крадат информация, да инсталират и стартират програми, или да правят други опасни промени в компютрите на вашата организация.

 

Основни характеристики

  • Защита от заплахи 24/7: Комбинира няколко защитни технологии, базирани на мрежи, файлове, репутация и поведение.
  • Мобилни проверки: Проверки на приложения за потенциални рискове за поверителността, прекомерно изразходване на батерия и използване на данни, и натрапчиво поведение.
  • Определяне местонахождението на мобилни устройства: От разстояние открива изгубени или откраднати устройства, заключва ги, изтрива им информацията, или им задейства алармите.
  • Компютърна фина настройка: Осигурява инструменти за отстраняване на общи компютърни проблеми, освобождаване на памет, премахване на ненужни файлове и почистване на твърдия диск. (само за Windows).
  • Управление на пароли: Помни, подсигурява и въвежда автоматично потребителски имена и пароли; генерира нови пароли. (само за Windows).

 

Най-новата версия

 

Това описание на продукта е за версията на Norton Security, пусната през септември 2014 г. Когато обаче изтегляте продукта си от Norton, ще получите най-новата версия. При пускането на актуализации те се инсталират автоматично.

 

Поддръжка, обновяване и надграждане

 

Този продукт е идентичен с версията, продавана чрез уебсайта на NortonLifeLock, и включва опции за стандартна поддръжка, обновяване и надграждане, налични с продаваните на дребно продукти.

 

Изберете внимателно

 

Административната такса за този продукт не подлежи на връщане и продуктът не може да бъде заменян за друг. Гаранцията за връщане на парите на NortonLifeLock не се прилага за този продукт, тъй като той е дарение.

 

Получаване на продукта

 

Когато заявката ви за дарение бъде одобрена, TechSoup ще изпрати съобщение на имейл адреса на вашата организация с инструкции как да получите и активирате продукта.