DocuSign Standard Edition

DocuSign Square Product Logo
SKU: G-49994
Admin Fee: €82.00
SolutionDonor PartnerMediaPlatform
Ограничения: 
Description: 

Стандартната версия на DocuSign е уеб базирана услуга, която Ви позволява да качвате и изпращате документи за електронен подпис. DocuSign изпраща линкове до подписващите, които могат да добавят своите подписи от почти всяко устройство, свързано с интернет. Подписващите не се нуждаят от профил в DocuSign, за да подписват документи. Вие и подписващите можете по всяко време да преглеждате, теглите и отпечатвате готовите документи.

Тази оферта осигурява постоянен абонамент за стандартната версия на DocuSign за един потребител. Лицензът позволява на потребителя да изпраща до 100 документа на година. За повече информация вижте раздела Подробности за абонамента.

Ползи за организациите

Можете да използвате стандартната версия на DocuSign, за да увеличите гъвкавостта на персонала и борда, като позволявате документите да се подписват на отдалечени места и по всяко време. Използвайте я за

 • Набиране на средства: заявления за безвъзмездни средства, подновяване на членство, корпоративни договори за спонсорство
 • Човешки ресурси: разпределение и утвърждаване на политиката, нови назначения, форми за промяна
 • Управление на доброволци: заявления, откази, регистрация на събития
 • Доставки: споразумения с доставчици, поръчки за покупка, декларации за работа
 • Правни: споразумения за неразгласяване, лицензиране, съгласие
 • Финанси: вътрешни одобрения, отчитане на разходите, одит
 • IT: проследяване на активи, докладване на инциденти, разрешение за поддръжка

Основни възможности

 • Избор на източници и хранилище: Можете да качвате Word, PDF и други видове документи от Вашия компютър или от сайтове за споделяне на файлове, като Box, Dropbox, Google Drive и OneDrive. Документите се съхраняват в облака DocuSign, но могат да бъдат преместени на Вашите сайтове за споделяне на файлове.
 • Мобилен достъп: С мобилното приложение на DocuSign можете да създавате и изпращате документи от смартфони и таблети. Можете да ги подписвате в приложението или в мобилен уеб браузър.
 • Тагове: Можете да поставите тагове във Вашите документи, за да покажете къде да добавяте подписи, инициали, имена, заглавия, имена на фирми и друга подходяща информация.
 • Шаблони: Можете да създавате шаблони за многократно ползване, които запазват таговете и местата на полетата, маршрутизиране на работния процес и други настройки.
 • Статус и отчет: Таблото за управление показва статуса на документите. Можете да видите отчети за документи, получатели и цялостната активност на профила.
 • Коментари: Изпращачите и подписващите могат да публикуват коментари, въпроси и отговори в документите и да бъдат уведомявани в реално време за нови коментари и отговори. Коментарите се запазват като част от транзакцията.

Научете повече на уебсайта на DocuSign.

Поддръжка

Този абонамент включва поддръжка от DocuSign Стандартен План за Поддръжка. DocuSign offers free consultations to nonprofits through the DocuSign Impact Corps.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не се възстановява и продуктът не може да бъде заменен.

Получаване на този продукт

Когато TechSoup Bulgaria одобри Вашата заявка за дарение, ние ще изпратим съобщение на имейла на Вашата организация с инструкции за получаването и активирането на този продукт.

Системни изисквания See Системни изисквания на DocuSign.
Постоянен лиценз Това дарение предоставя постоянен лиценз. Той не изтича и не е необходимо да се подновява.
Настоящи абонати Настоящите клиенти на DocuSign не могат да подават заявка по офертата TechSoup за подновяване на техните абонаменти.
Визуализация на DocuSign

Началната страница на DocuSign включва кратък демо видеоклип.

Ако сте участвали в безплатния пробен период на DocuSign, трябва да създадете нов профил, като използвате различен имейл, за да получите този спонсориран абонамент. Профилите за пробния период не могат да бъдат преобразувани в профили, получени чрез тази оферта.

Изисква се кредитна карта Организациите трябва да предоставят информация за кредитна карта, когато се регистрират за DocuSign.