DocuSign Business Pro Edition, 1-Year Initial Subscription - Access to Discounted Rates

DocuSign Square Product Logo
SKU: G-49995
Admin Fee: €77.00
Ограничения: 
Description: 

Бизнес професионалната версия на DocuSign е уеб базирана услуга, която Ви позволява да качвате и изпращате документи за електронен подпис. DocuSign изпраща линкове до подписващите, които могат да добавят своите подписи от почти всяко устройство, свързано с интернет. Подписващите не се нуждаят от профил в DocuSign, за да подписват документи. Вие и подписващите можете по всяко време да преглеждате, теглите и отпечатвате готовите документи.

Тази оферта осигурява достъп до отстъпка за над 75 процента при едногодишен абонамент Бизнес професионалната версия на DocuSign за един потребител. Лицензът позволява на потребителя да изпраща до 100 документа на година. След като подадете заявка за тази оферта чрез ТехСуп България, ще платите на DocuSign 99 долара директно за абонамента с отстъпка. За повече информация вижте раздела Детайли и разходи за услуги.

Ползи за организациите

Можете да използвате Бизнес професионалната версия на DocuSign, за да увеличите гъвкавостта на персонала и борда, като позволявате документите да се подписват на отдалечени места и по всяко време. Използвайте я за

 • Набиране на средства: безвъзмездни средства, подновяване на членство, корпоративни договори за спонсорство
 • Човешки ресурси: разпределение и утвърждаване на политиката, нови назначения, форми за промяна
 • Управление на доброволци: заявления, откази, регистрация на събития
 • Доставки: споразумения с доставчици, поръчки за покупка, декларации за работа
 • Правни: споразумения за неразгласяване, лицензиране, съгласие
 • Финанси: вътрешни одобрения, отчитане на разходите, одит
 • IT: проследяване на активи, докладване на инциденти, разрешение за поддръжка

Основни възможности

 • Избор на източници и хранилище: Можете да качвате Word, PDF и други видове документи от Вашия компютър или от сайтове за споделяне на файлове, като Box, Dropbox, Google Drive и OneDrive. Документите се съхраняват в облака DocuSign, но могат да бъдат преместени на Вашите сайтове за споделяне на файлове.
 • Шаблони: Можете да създавате шаблони за многократно ползване, които запазват таговете и местата на полетата, маршрутизиране на работния процес и други настройки.
 • Документи, прикачени към уебсайтове: DocuSign PowerForms Ви позволява да създавате сигнализиращи документи, които можете да прикачите към Вашия уебсайт или защитен портал, за да предоставите на подписващите възможност за самообслужване при поискване.
 • Изпращане накуп: Можете да изпращате един и същ документ до голям брой получатели и да проследите кой отговаря.
 • Коментари: Изпращачите и подписващите могат да публикуват коментари, въпроси и отговори в документите и да бъдат уведомявани в реално време за нови коментари и отговори. Коментарите се запазват като част от транзакцията.
 • Плащания с DocuSign: Можете да свържете Вашия акаунт в система за плащане с DocuSign, за да събирате плащания към момента на подписване. Понастоящем достъпните система за плащане включват Stripe, Braintree/PayPal и Authorize.Net.

Научете повече на уебсайта на DocuSign.

Поддръжка

Този абонамент включва стандартния план за поддръжка на DocuSign.

Избирайте внимателно

Административната такса за този продукт не се възстановява и продуктът не може да бъде заменен.

Получаване на този продукт

Когато TechSoup Bulgaria одобри Вашата заявка за дарение, ние ще изпратим съобщение на имейла на Вашата организация с инструкции за получаването и активирането на този продукт.

Системни изисквания See Системни изисквания на DocuSign.
Намалени цени Тази оферта предоставя достъп до намалена цена за едногодишен абонамент на бизнес професионалната версия на DocuSign. След като подадете заявка за тази оферта и платите административната такса на TechSoup Bulgaria, ще използвате също и кредитната карта на Вашата организация, за да платите 99,84 долара директно на DocuSign за абонамента с отстъпка.
Подновяване на услугата след една година След изтичането на първоначалния едногодишен период, DocuSign автоматично ще поднови абонамента на същата цена, освен ако не решите да го прекъснете.
Настоящи абонати Настоящите клиенти на DocuSign не могат да подават заявка по офертата TechSoup за подновяване на техните абонаменти.
Абонати на стандартно издание Ако имате абонамент за стандартна версия на DocuSign, получена чрез TechSoup Bulgaria, не можете да подавате заявка за този продукт за надграждането му до Бизнес професионална версия.
Визуализация на DocuSign

Началната страница на DocuSign включва кратък демо видеоклип.

Ако сте участвали в безплатния пробен период на DocuSign, трябва да създадете нов профил, като използвате различен имейл, за да получите този спонсориран абонамент. Профилите за пробния период не могат да бъдат преобразувани в профили, получени чрез тази оферта.