Ticketing by Evedo

Ticketing by Evedo _Logo
SKU: BG-0001
Admin Fee: €10.00
SolutionDonor PartnerLanguageMediaPlatform
Description: 

 

Ticketing by Evedo 

Създавайте, хоствайте и популяризирайте събития с платформата на Evedo. Продайте билетите си с една от най-ниските комисионни на пазара и получавайте бързо плащанията си. Функцията за статистика ви позволява да следите как се справяте и да го правите по-добре всеки път. Екипът на Evedo  ще ви помогне в изграждането и популяризирането на събитията ви!

Всички граждански организации, читалища и обществени библиотеки, валидирани  в платформата на TechSoup България ще получат достъп до премиум услугите на Evedo напълно безплатно. По принцип този пакет услуги струва $10 на месец.

 Някои от премиум функционалностите и ползи на платформата  Ticketing by Evedo са: 

       Билетен мениджмънт в реално време;
       Статистики в реално време;    
       Интегрирането на бутон за купуване на билети;
       Промокодове;
       Едночасова лична консултация за по-добра организация и представяне с експерт от екипа на Evedo;
       24/7 customer support система с лайв чат както за организаторите на събитието, така и за присъстващите;
       Споделяне на събитието във всички канали на Evedo в социалните мрежи;
       Три маркетинг кампании за по-добро представяне за събития с капацитет до 5000 души (очаквайте скоро това ново допълнение!).

 

Evedo предоставя възможност и за добавяне на бутон ДАРИ, с което организациите, могат да получат подкрепа от свои поддръжници, които ценят тяхната работа или съдържъанието на организираните събития.

Ако дадена организация (валидирана от TechSoup България) прави събитие, за което продава билети, комисионната ще бъде 4.5%, които Evedo получава. Извън TechSoup мрежата, клиентите на Evedo биват таксувани с комисионна от 5%.
Чрез функционалностите на Evedo всяка организация получила достъп до услугата може да я ползва и за регистрация на участници. 

Можете да прочетете повече за Evedo тук.

Ако желаете да се възползвате от предлаганите възможности от Ticketing by Evedo за НПО-та, можете да изпратите описание на вашето съботие на следния имейл адрес: 

techsoup@frgi.bg

Ние ще Ви помогнем да го създадете.