Регистрация на вашата организация

 

Регистрация на вашата организация

За да направите поръчка е необходимо да регистрирате вашата организация и да разберете дали отговаряте на критериите за получаване на дарение.


Процесът на регистрация е следния:

1. Регистрирайте се като представител на вашата организация с кликване на бутона "Вписване" , който ще видите в дясно на първоначалната страница на уебсайта. След това трябва да влезете в системата и да преминете към втората стъпка. 

2. Регистрирайте вашата организация с кликване на бутона" Регистрирайте вашата НПО", който  ще видите в дясно на първоначалната страница под бутона  "Вписване"

3. Попълнете коректно цялата изискана информация на латиница. Прикачете изисканите документи за валидиране на вашата организация. Тях можете да видите тук. Прикачените документи може да са на български.

3. След като получим вашите документи, в рамките на две работни седмици ще получите потвърждение дали отговаряте на критериите ни за получаване на дарение.

4. Ако вашата организация отговаря на необходимите критерии за кандидатстване на поне един от нашите дарители-партньори, ще ви бъде изпратено потвърждение на вашия регистриран имейл адрес.

5. Ако организацията ви не отговаря на критериите на нито един от нашите дарители-партньори, ще получите съобщение за това на вашия регистриран имейл адрес.