Регистрация на вашата организация

Регистрация на вашата организация

За да направите поръчка е необходимо да регистрирате вашата организация и да разберете дали отговаряте на критериите за получаванена дарение.


Процесът на регистрация е следния:

1. Регистрирайте се като представител на вашата организация с кликване на бутона "Вписване" , който ще видите в дясно на първоначалната страница на уебсайта под бутон. След това трябва да влезнете в системата и да преминете към втората стъпка. 

2. Регистрирайте вашата организация с кликване на бутона" Регистрирайте вашата НПО", който  ще видите в дясно на първоначалната страница под бутона  "Вписване"

3. Попълнете коректно цялата изискана информация и прикачете изисканите документи за валидиране на вашата организация. Тях можете да видите тук. Цялата информация трябва да бъде попълнена на латиница.

3. След като получим вашите документи, в рамките на две работни седмици ще получите потвърждение дали отговаряте на критериите ни за получаване на дарение.

4. Ако вашата организация отговаря на необходимите критерии за кандидатстване на поне един от нашите дарители-партньори, ще ви бъде изпратено потвърждение на вашия регистриран имейл адрес.

5. Ако организацията ви не отговаря на критериите на нито един от нашите дарители-партньори, ще получите съобщение за това на вашия регистриран имейл адрес.