Как да поръчате

Как да поръчате

В момента програмата на ТехСуп за Централна и Източна Европа предлага чрез онлайн магазина си технологични продукти, дарени от Майкрософт на организации, които отговарят на определени условия. ТехСуп има намерение в близко бъдеще да разшири програмата си за безвъзмездно предоставяне на технологични продукти чрез включване и на други международни и местни дарители.

Ако вашата организация вече е регистрирана и ТехСуп ви е уведомил, че отговаряте на критериите на поне един от дарителите, моля, прочетете указанията им преди да направите поръчката си. Ще разберете колко продукта можете да поръчате, какъв е обема на минимална поръчка и т.н.

* Указания по програмата на Майкрософт за дарение на софтуерни продукти

Cлед като сте прочели указанията, моля  влезте в нашия онлайн магазин като използвате вашето потребителско име и парола. Ако сте си забравили паролата, кликнете върху линка “забравена парола” в дясно на екрана.

След като сте влезли в нашия онлайн магазин, вие можете да разгледате продуктите и да направите търсене по дарители партньори или по категории оборудване. И в двата случая ще видите списък с налично оборудване със съответните суми за администриране и доставка към всеки продукт. За повече информация можете да кликнете върху даден артикул.

След като сте решили кой продукт искате да заявите, го добавете към вашата кошница. Можете да разгледате продуктите във вашата кошница по всяко време. След като приключите с избора на продуктите, можете да преминете към окончателната си поръчка.

Като приключите със заявката си, ще ви бъде предоставено резюме на вашата поръчка и потвърждение на вашия адрес за доставка, след което можете да платите.

След като платите, ще получите потвърждение за вашата поръчка. Ще получите и  оригинал на договор за дарение за средствата за администриране и доставка, издаден от ФРГИ и изпратен на адреса на вашата организация. Поръчката ви ще бъде обработена веднага след като плащането е получено.

Важно:

1. Една поръчка не може да съдържа продукти на повече от един дарител-партньор, т.е. не е разрешено да добавяте продукт от един дарител-партньор към кошница, която вече съдържа продукт на друг дарител-партньор.Трябва да правите отделни поръчки за продуктите на всеки един дарител-партньор.

2. Изискване на програмата “ТехСуп България” е продуктите да се доставят до официално регистрирания адрес на доставка на вашата организация.

3. След като веднъж сте направили заявката си, ще бъдете препратени към страница за потвърждаване на заявката, която може да бъде разпечатана. Също така, ще получите и два имейла, съдържащи:

 

1. Потвърждение на поръчката.
2. Договор за дарение от ФРГИ.
3. Всички заявки подлежат на одобрение.
4. В случай, че вашата поръчка не може да бъде приета, ще получите
    съобщение и сумата за администриране и доставка ще ви бъде     автоматично възстановена.
5. За повече информация, моля, вижте раздела “Често задавани въпроси”.
6. Очаквайте да получите поръчката си както следва:

- Майкрософт -  до 20 дни от датата, в която сме получили заявката и платената сума за администриране и доставка.