Photoshop Elements 2021 and Premiere Elements 2021 Bundle

AdobePEPE18_Resized box shot.png
SKU: G-51460
Admin Fee: €26.00Description: 

Photoshop Elements 2021 и Premiere Elements 2021 са продукт, който комбинира две приложения на Adobe. Photoshop Elements е инструмент за редактиране, ретуширане, оптимизиране и разпространение на цифрови изображения. Premiere Elements е инструмент за редактиране и публикуване на цифрово видео. Заедно те се броят като отделен продукт към годишния лимит на Adobe за дарения.

Това дарение предоставя по един лиценз за Photoshop Elements 2021 и за Premiere Elements 2021. Всеки лиценз позволява на един потребител да инсталира и използва приложенията. Можете да инсталирате двете приложения на различни компютри. Лицензният ключ, предоставен с тази заявка за продукт, изтича на 30 ноември 2025 г. След тази дата този продукт вече няма да функционира. Вижте по-долу за допълнителна информация за лицензирането.

Ползи за организациите

Можете да използвате тези приложения, без да имате досегашен опит в редактиране на изображения или видео, с цел да –

  • Разкажете историята на организацията си чрез изчистване на записаните видеоклипове и публикуване онлайн;
  • Редактирате, изчистване и организиране /подреждане/ на снимки на доброволци и събития на място;
  • Научите за редактирането на изображения и видео чрез инструментите за редактиране, които ви помагат стъпка по стъпка в процеса.

Основни характеристики

  • Много възможности на професионално ниво: Приложенията на Elements са по-лесни алтернативи на Photoshop и Premiere Pro, които споделят много от характеристиките на по-големите продукти. Photoshop Elements не включва определени разширени функции на Photoshop, като Channel Mixer, Colour Balance, скриптове или CMYK оцветяване. Premiere Elements предлага по-малко шаблони, преходи и ефекти от Premiere Pro.
  • Опростена организация:Можете да следите снимките и видеоклиповете си в организатор за търсене, предлаган и от двата продукта, който филтрира медиите по хора, места или събития. Маркирането на медиите ви позволява да намирате по-бързо снимки или видеоклипове.
  • Редактиране на изображения:Photoshop Elements може автоматично да открива и премахва ефекта "червени очи" и други несъвършенства в дадена снимка. Можете ръчно да регулирате цветовете, осветлението, контраста, засенчването и подчертава и прави едностъпкови корекции на снимки, като избира най-добрия резултат от група от няколко различни визуализации за корекция. Можете също така да създавате съставни изображения, като използвате елементи от няколко снимки или други цифрови графики.
  • Редактиране на видео:Можете да редактирате, плъзгате, пускате, копирате и поставяте клипове в интерфейса за редактиране. Premiere Elements може да анализира видеоклипа ви и да фиксира нестабилни кадри и проблеми с цветовете и осветлението, да отстрани лошите кадри и да балансира аудио елементите. Можете да добавяте музика, разказ, текст и специални ефекти.
  • Опции за импортиране на видеоклипове:Можете да импортирате видеоклипове от различни устройства, включително HDV камери, компактни видеокамери, уеб камери, видеорекордери MPEG-4, фотоапарати DSLR и специални мобилни телефони. Premiere Elements може да записва видео от уеб камери, аналогови карти за улавяне и други източници на видео на живо.
  • Опции за споделяне:Photoshop Elements оптимизира снимки за споделяне по имейл, Facebook, YouTube или онлайн фотоалбуми, за да осигури висококачествени изображения с малки размери на файловете. Premiere Elements може да внедри видео към различни носители, включително DVD и Blu-ray; сайтове като Facebook, YouTube и Vimeo; и мобилни устройства.

Лицензиране

Ако сте лицензиран потребител, можете също да използвате всяко приложение на вторичен компютър. Вторичният компютър може да бъде домашен компютър или преносим компютър и трябва да бъде от една и съща платформа. Не можете да стартирате софтуера едновременно на основния и на вторичния компютър.

Изберете внимателно

Административната такса за този продукт не подлежи на връщане и продуктът не може да бъде заменян за друг.

Получаване на продукта

Когато заявката ви за дарение бъде одобрена, TechSoup ще изпрати съобщение на имейл адреса на вашата организация с инструкции как да получите и активирате продукта.