Как да поръчаме

TechSoupBulgaria предлага продукти на партньорски донорски компании като Microsoft, Adobe, Google, AutoDesk, CleverReach, Bitdefender, Tableau и Superhosting на регистрирани организации чрез онлайн магазин.

Ако вашата организация отговаря на критериите на поне един от на партньорските ни донорски компании и е успешно регистрирана в портала, молясе впишете в онлайн магазина с потребителското имe и парола на вашата организация. Ако сте забравили паролата кликнете на бутона 'ResetPassword'от дясно на екрана.

След като вече сте влезли в платформата/онлайн магазина можете да започнете да си избирате продукти,като ги задавате или по производител или по категория. При всички случаи ще видите наличните продукти и свързаните с тях Административни такси. Може да кликвате върху всеки продукт за повече информация. Единствено продуктите предлагани от Google не се намират на платформата, а директно на сайта на донора - https://www.google.com/nonprofits/products/ Зада можете обаче да ги получите, трябва организацията ви да бъде валидирана през TechSoup Bulgaria. Това става след като организацията вибъде регистрирана и одобрена за дарения чрез платформата. Тогава в профилът на организацията ви се появява бутон - знак за валидиране. При кликване от там се генерира код, с който се регистрирате за съответното дарение в страницата на Google.

Моля обърнете внимание: В една поръчка/кошница не можете да поставяте продукти на различни производители /донори партньори/.  За различните производители /донори партньори/ се правят различни поръчки.

След като си изберете съответен продукт от сайта го добавете във вашата количка. Повсяко време можете да видите продуктите, които сте поставили в количката си. След като сте приключили с избора на продукти /от един производител/ се чекирате с бутон 'checkout.

В този момент, ще получите обобщение на поръчката и потвърждение на адреса, на който да получите поръчката си, а това е ел. адрес, с който сте се регистрирали в системата. Изключения: Някои от донорите – партньори позволяват поръчаните през системата продукти да се доставят и на различен от посочения при регистрацията ел. адрес.

След като сте се уверили, че поръчката ви е записана правилно и сте уточнили адреса за доставка можете да пристъпите към плащане. Плащането трябва да се извърши от банкова сметка на организацията заявител! Плащания от други банкови сметки може да не бъдат признати.

След финализиране на поръчката си ще видите страница потвърждаваща поръчката със съответен идентификационен номер, която можете да разпечатите, Също така ще получите и два и-мейла:

<!--Потвърждение на поръчка - Order Confirmation

<!--Обобщена информация за поръчка - OrderSummary

Всички поръчки подлежат на текущо одобрение. Ако поръчката ви се окаже недопустима ще получите незабавно уведомление като ще ви бъдат върнати парите заплатени за Административна такса.

При одобрение ще получите поръчаните от вас продукти, като за това ще бъдете информирани предварително по ел. поща.